Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da vam je konacno jasno zasto je otisao i zasto se nije vracao.... Odgovore mozete naci u svojim licnim komentarima. Dzonija je otjeralo, kao i vecinu nas, malogradjanstvo i medjusobno nerazumijevanje koje vec odavno vlada na prostorima koji ne bi ne morali biti takvi kakvi jesu. Pozdrav iz Roterdama
Iskreno, mislim da je Štulić prolupao. Kome je do nebuloza jednog luzera u ovom stresnom vremenu. On zivi u proslom vremenu i uziva u ulozi buntovnika bez razloga, na tudjoj grbaci. Azra je legenda i treba ju ostaviti na miru.
ma nije mi jasno, ja ono sto ne volim i ne komentiram, pa tako ko njega ne voli niko ih i ne pita nista...:) sta vam je ba ljudi. On je jedna legenda a njegove pjesme su legendarne, svaka valja :) kad bi samo spomenuo koncert karte bi se isti dan rasprodale.
Kamo dalje rođače? I sad volim slušati njegove pjesme, još ih nije vrijeme pregazilo.
@Jasmin: hajdi seljačino jedna bolje šuti, ti našao nešto komentarisati....ako nisi u stanju shvatiti njegove pjesme krivi svoj mozak i prirodu koja ti nije podarila veći kapacitet a ne nazivaj đubretom istinsku legendu yu rocka. Uživaj u Cecama ionako ti je to vrh đubre jedno :D
halooo, redakcijooooo... Johnny je 1987 preselio u holandiju, ne pocetkom 90-tih.... jadna majkooo
Frajer je totalno sranje od čovjeka... sad se pokazuje kao neki mesija. pobjegao je od sebe ko kakav pizdun. dzbre jedno rokersko
i ja jedva cekam da kupim te njegove knjige, jedini vrhunski umjetnik. kad bi ponovo okupio Azru to vidjet i umrjet onda :)
ko ce to iscitat? hajde, bude dobre literature za istovara u hali.
koji ste vi BALEGARI! cu doni srbin... e je.bo vam bog ma.ter glupu!
ajde majstore,ajde bože to smo čekali
kralj...
Johnny Srbin...hahahahah...koji idiotizam....pa on bi te pljunuo ulice da si ga pitao da li je srbin
pa ovo je poodavno izaslo
Fina vjest...čovjek je ipak vlasnik najboljih album u istoriji bivše nam zemlje...druga je stvar koliko je croatia records bespoštedno sliovala njegov stvaralački opus sa bezbroj kompilacija (i obogatili se na tuđem autorstvu od kojih para Džoni nije vidio ni dinara) koje su \"razvodnile\" sliku o kvalitetu i unikatnosti njegovih pjesama i njega kao najboljeg kantautora u nas (a najbolji je, mi nemamo ni drugog Dilana ni drugog Janga do Džonija)..