Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelenu Tomasevic postujem zbog njenih vokalnih sposobnosti i zbog njene skromnosti kako na muzickoj sceni,tako i u njenom privatnom zivotu.Umjetnica u svakom smislu.Mnoge srbijanske pjevacice nisu joj ni do koljena.Vazno je pokazati tijelo i snimiti pornic,po cemu su vecinom prepoznatljive.Dobrodosla Jelena.
Volio sam je dok jednom na nekom muzickom programu RTS-a pjesmu Kceri moja Aliji dal da te dam, nije zapjevala na kraju umjesto Alije Iliju.
E moj Atife!!!
Razglasi su bili preglasni. Kompletan orkestar grmi. Tako da se ostete usne bubne opne. Katastrofa.