Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo je meni uvjerljivo ko kad bi stoja pozivala na borbu protiv šunda. wada-mada-faka "muzika" je pretežno i bazirana na promociji nasilja i džiberskog "hadžijanja", što bi ođe rekli.
@PICAJZLE ..nema veze, prepozno si betovena :)
@commiemarshhal đe onaj što nudi 4500 za tvoju IP adresu?
Kad crnac ubije bijelca onda to nema nikakve veze sa rasizmom.
Mogu da se bune koliko hoce.Taj momak sto je ubijen imao je kod sebe pistolj i po navodima njegove devojke isti je izvadio da ,,pokaze" policajcu koji je vrsio kontrolu.
Chamuga.
Manje crnaca - manje rasizma
vise takvih kao ti - manje mozga po glavi
Veci je kriminal slusat tebe i tebi slicne.
..slaba ti ta...okreni kačket, spusti hlače na pola, nabaci kez sa zlatnim zubima, okači pola kile zlata oko vrata, povuci dvije linije i zapjevaj nam ' prodajem drogu, bijem žene, imam svoj pištolj sa zlatnim okvirom, neću kući- neću ni na pos'o, razbacujem se sa lovom, vozim kadilaka, ja sam pimp...i ubacit' ćemo mileta kao zlatnog vokala ' nemože nam niko ništa'😂😂😂😂😂😂
+
@PICAJZLE- bome ja sluš'o na protestima😂😂😂😂😂slabo ti izlaziš na skupove😂😂😂
jaooo
@Shiba nisam! imuna sam na ove ;)