Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakoljeto preko 100 festivala....Za ultru prodato 130 000 karata, koja je to marketinska promocija..Ili kad Nole objavljuje slike s korcule a ima 6,5 mil pratitelja...Usput na ultri ove godine videni 10 tak bih zastava ,znaci ima se moze se..
@stern bude BH zastava na festivalima od regiona pa i do Wackena u Njemačkoj. Šta će ljudi, željni dobrih stvari, jednom su mladi - neće sjediti ovde i čekati da im Drina dovede Parni Valjak i javi se obavezno pred koncert u program da kaže koja je njemu njihova omiljena pjesma ili da im se ponovi Van Gogh kao redovni sistematski pregled.
Nikad ja za ovu poznatu zvijezdu nisam cuo :-)
@hti a ako ne slušaš rock valjda gledaš filmove? Kako god do tebe je jer Zvijezda je dovoljno poznata.
jedva ceka da zakolje pastetu i razkrizi paradajz
Jedva čeka da plati hlad na plaži, to nema nigdje na svijetu!