Umag od 2. do 5. juna
0

Jane't Sewell zvijezda muzičke konferencije Adria

Sarajevo-x.com
Od četvrtka 2. do nedjelje 5.juna ove godine održat će se prva muzička konferencija u regiji pod nazivom Adria Music Conference (AMC).

AMC će u svojoj prvoj godini obraditi goruće teme iz muzičke industrije regije. Mjesto susreta bit će grad Umag, ATP stadion i hotel Kempinski gdje će se održavati predavanja, radionice, dnevne promocije novih singlova i bendova, te veliki večernji koncerti u sklopu Umaginationa.

Konferencija će okupiti više od 30 eminentnih predavača iz regije i svijeta, te se očekuje nekoliko stotina sudionika.

Jane't Sewell višestruko je nagrađivana spisateljica mega uspješnih hitova za izvođače kao što su Alicia Keys & Jay-Z, Melanie Fiona ("Bang bang"), Justin Timberlake's rock bend Free Sol ("Don't Give It Away"), Jennifer Lopez ("Hold It Don't Drop It") i mnoge druge svjetske muzičare. Jane't je zvijezda prve muzičke konferencije Adria Music Conference u sklopu koje će održati radionicu na temu Survival Guide for Songwriters, te se uključiti i u raspravu "'Koja je budućnost glazbenog businessa?".

Tajne svoje umjetnosti Janet će otkriti u petak 3. juna u hotelu Kempinski između 12-15 sati, a svi zainteresovani za ovu izuzetno zanimljivu radionicu mogu se prijaviti putem e-maila [email protected], s naznakom "Songwriters". Prijave su otvorene do 25. maja.

Kotizacije su u slobodnoj prodaji preko Eventima po cijeni od 750 kuna, i uključuju sva predavanja na konferenciji te ulaznice za sve koncerte/Umagination. Vrlo atraktive cijene paketa i sa smještajem, već od 1100 kuna možete pronaći na službenoj stranici AMC-a www.adriamc.com te www.adriatica.net.