|

Jameson Party sa Aminom Hamzić i grupom Open Mind

Jameson Party sa Aminom Hamzić i grupom Open Mind
6
Klix.ba
25.12.2015. u 11:58
0
komentara
6

dijeljenja
Jameson Party sa Aminom Hamzić i grupom Open Mind
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji se u Sarajevu održava od 9. decembra 2015. do 14. januara 2016., i jučer je bilo mnoštvo dešavanja.
Sve posjetioce Marketa dočekala je bogata ponuda zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva.

Mališani su kroz zabavu i učenja doživjeli nezaboravne trenutke u Hypo zabavnom parku i igraoni Argeta Junior Play House, a zabavno je bilo i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa za dobru atmosferu bili su zaduženi Sarajevski Tamburaši, dok su sa BH Telecom ULTRA Stagea prisutne zabavili Tarik Mulaomerović i Adnan Pacoli.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija biti organiziran Jameson Party sa Aminom Hamzić i grupom Open Mind, dok će sa BH Telecom ULTRA Stagea od 20 sati prisutne zabaviti Aqustic Duo.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta "PHOENIX – Kultura za budućnost", kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat "PHOENIX – Kultura za budućnost" dio je programa "Sarajevo 2014" kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.