Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi seljaci uhvatili se za jednu istu foru i furaju dalje. Nikakva muzika, nikakav glas, sve lose kopije i to jos sa autotune-om. Ko ovo slusa mene zaboli glava kad cujem samo jedno slovo od ovih. FUJ!
joj ja kad cujem ovaj glas sve me jeza prode, nemate pojma kako me nervira ova muzika, uzas, bas mi smeta, ajd nekada prije al ovo sad para usi
Ogavno,plus ovaj retard kao fol trza utoku i vuce cizu.
Eh....kad je Sejo Kalac punio klubove sa ovom pjesmom oni nisu ni postojali...👍🏻
Eh....kad je Sejo Kalac punio klubove sa ovom pjesmom oni nisu ni postojali...👍🏻
A seljaka u PM. I onda se pitamo što je omladina glupa ko K*rac. Pa kako neće biti glopi od ovih kuruzi koji samo znaju autotune koristiti i ništa više.
Pa zar ovaj dvojac nije iza rešetaka?
korisniji su na slobodi sa placanjem poreza xD
Pa zar vam ništa nije sveto??? Ne diraj mi idola moje mladosti jednog jedinog kralja mini vala Kalač Seada.
Sejo Kalač - Brian May za sirotinju.
Seljacine..
Samo cu reci, mama mila!
Fuj i bljak su....
Kad ce od Huleta neki song? Npr kod Zlatara vec sam biooo
Pokreti i ritmovi sa facijalnim ekspresijama, a pogotovo sa ovim tune-om kao neki oblik retardacije,
Braća najjača... Podrška iz Rajvosa
E sta nece izmislit ova dvojica kolektora🤧🤮🤢😂 pa ovo je cirkus sta se zove muzikom. Slusajte kvalitet, djeci od rodjenja pustajte da nauce usi na kulturne zvukove. Kao ja sto radim i uspjeva mi
Ne valja vam Amel Curic, Ilma Karahmet, Džejla itd itd. Ne valjaju vam buba i jala. Pa izvinite klix muzicki magovi sta vam valja?
Dobro si vala, samo serendaju
@SamoSamRealan Je li ti to ozbiljno. Nisam producent muzike ali koji god autotune oni koriste, ta kompanija je zaradila velike pare na Jali i Bubi od bilo koga drugog pjevača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos malo i gosti Bajramskog koncerta aBd