Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jala drži djevojčicu, a u pozadini gologuze d*olje, ja ne znam stvarno, ovo je previše ogavno za mene i za sve normalne ljude, valjda.
Djeco draga, znate li vi da su Sarajevski muzičari napisali Nekako s proljeća, Kad zaboravis juli, Nek te on ljubi, Napiši jednu ljubavnu, Kad bi bio bijelo dugme, Kad sat zazvoni, Padaju zvijezde, Linija života, Jedan čovjek i jedna žena, Jedina moja...
Kontao ici, a kada sam procitao da je tu i baka prase drago mi je sto nisam otisao.
Nikad nije bila gora sarajevska muzicka scena.Monteno i Pimpek se u grobu okrecu.
E moj Merlinu, Beslicu, Colicu… sta ti papci rade
Renesansni kretenizam ! Vrijeme nehljeba i glupaka dodje
Ma ovo je ok do 25-30god na ove koncerte a kasnije cu ici na SFF
Gdje ja živim kad je ovo glavni događaj u gradu. A u pm!
Užas.
Muzika kao umjetnost je zaista umrla. Ne zabrinja ovaj "pokušaj muzike" koliko zabrinjava odziv onih koji su došli i koji slušaju ovaj pokušaj muzike. Nevjerovatno.
Kod nas te mrze ako imas malo bolji zivot, a kamoli kad steknes ovoliku slavu.. Momci sve sto imate ste zasluzili, zetra je grmila, ako Bog da uskoro jos jace.. Ipak, dovest Rafa u ovakvu zavisnu vukojebinu ne vjerujem da još ko moze. Cak je VIP u kojem su karte bile 7 puta skuplje bio pun ko šibica... Ponosi nacije, respekt ❤
Pustili ste djecu da gledaju ove gologuze, svaka cast...
Koliko trebas bit zatupljen da ovo gledas i slusas, mi smo kao drustvo propali, nema dalje...
Blud i nemoral...
Strašila...
Slika 21..djete na šanku naručuje..pa dragi moji roditelji.
Ovo ko moze slusati ima ozbiljan poremecaj licnosti !!!