Muzika
0

Jack Daniel's donosi koncert St. Louis Banda u City Pubu

Klix.ba
Pored St. Louis Banda, Jack Daniel's je ponosni pokrovitelj još dva koncerta koji će biti održani u City Pubu – Gale (Kerber) & Najda (ex Smak) Deliverance inc. 20. augusta / kolovoza i Obojeni program 22. augusta / kolovoza

U nedjelju, 18. augusta u City Pubu pod pokroviteljstvom Jack Daniel'sa nastupit će St. Louis Band.

St. Louis Band je nastao 2008. godine, sa idejom da malo osvježi klupsku scenu u regiji. Repertoar benda sastoji se od poznatih stranih i domaćih pjesama, ali odsviranih u drugačijim aranžmanima i u specifičnoj izvedbi gdje se miješaju zvukovi funky, latino, reaggae i etno muzike.

Pored St. Louis Banda, Jack Daniel's je ponosni pokrovitelj još dva koncerta koji će biti održani u City Pubu – Gale (Kerber) & Najda (ex Smak) Deliverance inc. 20. augusta i Obojeni program 22. augusta.

Podsjećamo, tokom trajanja Sarajevo Film Festivala Jack Daniel's će se služiti na Kinoscope Opening Partyju, na Talent Campus Partyju, te na Festivalskom trgu, u svim VIP ložama, kao i na koktelu zatvaranja.

Također, svake večeri u cafeu Meeting Point održavaju se Jack Daniel's partyji, a posjetitelji imaju priliku uživati u ukusnim koktelima na bazi Jack Daniel's whiskeya, uz prisustvo ljubaznih hostesa.

Legendarni američki whiskey postoji već 146 godina i najprodavaniji je whiskey na svijetu, zahvaljujući Jacku Danielu koji je davne 1866. godine zvanično registrirao destileriju koja je danas najstarija registrirana destilerija u SAD-u i jedan od spomenika američke historije i kulture.

Jack Daniel's vas poziva da uživate u odličnoj festivalskoj atmosferi uz jedinstvenu kombinaciju whiskeya, filmova i muzike!