Komentari (520)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAŠTIMALI CIFUTIMA DA POBJEDE! SMIJESNO KAKVA JE PJESMA POBIJEDILA.. OVO JE ŠPRDNJA POSTALA
Toliko boljih pjesama, cirkus pravi..... freak show na zalost
KVOČKA POBJEDILA . CCCC
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Izrael u Evropi?? Ja moram ponovo u školu 😂😂😂😂 Jel antisemitizam napisati da je pobijedila najdebilnija pjesma?
Svi smo lepi, svi smo pametni, svi smo hrabri, specijalni, fenomenalni. Pa makar bili ruzni, debeli, lenji, glupi, kukavice i bavili se necim cime moze da se bavi bilo ko drugi. Sto mora neko tu sad da se istice pamecu, radom i izgledom. Pa svi smo jednaki, zar ne (inace ko se ne slaze taj je fasista i treba ga ubiti). Jedva cekam da Kinezi povedu kolo na ovom sugavom svetu, da vidim kako ce ova razmazena decurlija da cvili u nemilosrdnom kineskom poretku. Pojesce ih prirodna selekcija
po čemu smo to jednaki? Samo po tome što umiremo. A pitanje je vremena kad ćemo i to spriječit.
Zena ima zelju da bude muzicarka, pa je u raskolu izmedju pjevanja i play station 4
a uvijek sam se pito sto ce uopste izrael ovde ...ovo je eurosong
Nisam gledao odavno hajde reko sinoc da pogledam i kad sam vidio onaj drugi dio glasanja i jos to ona krmaca cifutska bas sranje do bola... Uopste nije zasluzila... bili su dobri austrija, estonija, italija, slovenija, moldavija... ali ovo je sranje do bola!
Pre jezivaaaj jeeeeeee
*jeziva
Ono kad bukvalno kokoška pobjedi ...
Ja ne znam koja normalna osoba još gleda Eurosong? Sve je postalo parada šunda, kiča, izopačenosti, pederluka itd. Ukratko - što si nakaradniji to su ti veće šanse da pobijediš. Talent i glazbena umjetnost više ne igraju ulogu. Usput, uvijek mi je bilo čudno otkud Izrael na ovom? Neka me netko ispravi, ali su mene u školi učili da je granica Europe i Azije na Bosporu i Dardaneliju.
granica se pomjera za potrebe eura i dolara, kako te to nisu učili 😁😁
Nemojte mi reci da sam jedini primijetio da je Izraelova pjesma jeftina obrada pjesme 7 nations army....
Ima tu i malo "what does the fox say" utjecaja
ima barem 3-4 pjesme na ovom eurosongu koje podsjećaju na druge pjesme...
Srbija sasvim solidna, Slovenija neki pokusaj furanja na Jalu i Bubu sa previsokim i tankim tonovima. Fali dubine i bassa. Meni licno najljepsa pjesma pjesmom Estonija. Realno trebalo je glasati za njih bar iz sazaljenja sto su bacili 65k eura na haljinu hahah
negledam ovu budalestinu odkako ucestvuju i drzave koje nemaju veze sa europom.
koga još briga za ovo takmičenje, odavno ovo je postalo sve samo ne muzički događaj
Osjećam se tako glupo poslije slušanja ove pjesme...
Zaista ne pratim ovo idiotsko takmičenje ali kad sam vidio ovu krmeću facu i poslušao nebulozu koju pjeva samo mogu ustvrditi da je ovaj svijet otišao u sto p. m. i da, izdleda , dugo neće otamo.
Dobra pjesma pravo :D
ĆIFUTSKA KRMAČA