Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi kraljeviiii hahah💜
@DjastinGayTimberlejk rade za iluminate
WOW Svaka vam cast. ovo je intelgentan humor. TOP!
Bezveznjaci
Trebali su samo staviti masku Dodika i Bakira onda bi mozda bilo uvjerljivije, ovako nisam baš oduševljen kad ovu dvojicu vidim.
BALAVUDRIJA MADE IN SRBIJA, 5 KOLONA
Bio Bake kakav bio, ipak mislim da nije fer njega stavljati u isti koš kao onog traktoristu Dodicka koji negira genocid i državu u kojoj je predsjednik i koja ga hrani. Nije Bake ni blizu dobar ali nije ni korektno njih dvojicu poredit.
aj draga mi je poruka isl, al bas amaterski
Top momci ... odlično 👏👏👏
Sutra u 8 vas dvojica u predsjednistvo i sve smo rijesili,ovo dosada je bio samo ruzan san....sutra ponovo moram odbijati Švedjane koji hoce ovdje da rade ....spavam . . Sanjam
Genijaci za vrijeme u kojem zivimo
Gotivim ih al ovo je bezveze...
Momci su dobri, i pjevaju o tome sta nas tisti, mozda je vrijeme da napravite pjesmu kako nam je opozicija glupa. Jer glasac glasa za onog koji mu moze dokazati bolju buducnost. Nasa opozicija u vidu niksica, kojovica i konakovica nista nam ne moze pokazati. Da bi pobijedio poziciju ne mozes girati ideju na glupoj opoziciji jer neka sanse. Dobra opozicija je nesto sto lako postaje pozicija.
koje hablehe, radi nesto od cega ces imat koristi,
@kusto9 ko ti npr, sto komentarises. Od toga svi imamo koristi, evo prvi ja, imao sam zatvor, i sad mi se ide u wc
@kusto9 ljudi prave umjetnost, razvijaju svjest i nakraju ako nastave mogu fino profitirati preko YouTuba..
Sta je sa covicem sarajevski elem nejse croatcici?
Pa nije da nije plagijat https://www.youtube.com/watch?v=FkGK7bitav0
Compliment Battleovi postoje sto godina ...
da povratiš