Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Neni Muricu, al otkad je to Hari kompozitor i hitmejker? Jedino ako se to zvanje dobija nakon uspjesnog ubacivanja raznih melodija vec poznatih grckih, turskih, azerbejdzanskih pjesama. Pa cak i copy/paste varijanta. Grehota sta covjek sebi dopusti.
JOJ KAD NENO SKONTA DA SU MU HARI I PECA UVALILI NEKI TURSKO-GRČKI PLAGIJAT HIHIHIHIHI
Blago onoj koja ima ovog tipa. Neno je vrh i osoba i karkter.
Sjecam se Nene jos od prije deset godina. Veliki talenat i borac. Ostao je na zemlji i vjerujem kao stos am vjerovao prvog dana kada sam ga cuo, da ce biti velika zvijezda. Mnogo mi se dopada pjesma Nedostajes mi ti, a posebno nacin na koji se Neno unosi u pjesmu. Cuo sam da je magistar istorijskih nauka, svaka mu cast.
Genijalci koji komentarišete i krijete se iza tastatura poslušajte šta neko radi prije nego ga optužite i popljujete. Neno je veliki čovjek a Bosna je ipak prkosna od sna!! Evo par linkova, uživajte. http://www.youtube.com/watch?v=1ydg_eXdgCo http://www.youtube.com/watch?v=CoCcOxZYLrI http://www.youtube.com/watch?v=RBoCcPA5bxo&feature=related
A šta će drugo biti no još jedan SARAJLIJA iz Tutina(a gdje li je to).
http://www.youtube.com/watch?v=W2ZFHgAsWMI
Pa bolan kad ga vidis odmah znas na sta to lici.ljakse pravi.nema vise dobrih pjesama
Halwa Pogledaj malo ko je neno Muric. Profesor historije a uskoro magistar.
Neno je naš najbolji pjevač, jedva čekam da album peslušam na miru. Volimo te gospodine.
\"renomirani dvojac Hari Varešanović i Fahrudin Pecikoza koji PREPISUJU sve same hitove\"
Neno super pjeva samo nek ne da plagijatorima da mu pišu tj. prepisuju pjesme da mu se ne bi desilo šta se desilo Šekibu sa Pecikozom :)
vala svakog seljaka pustaju da pjeva u evropi..
KO JE NENO MURIC ???
Drugi Rizo Ruza. Majko moja sta NAM OVI KRKANI RADE....
Dafuq is Neno Murić?