Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GIGANT BIO I OSTAO.
Stara lopina... svima se pod kozu uvlaci... a nekad se ismijavao Slovencima... pa Hrvatima... a onda postao mirotvorac... onda mu pamet dosla iz dupeta u glavu
"Tih dvjesta sest koraka duzinom tog sokaka nikad ja nisam brojao ... Nisam te nikad cuvao , nisam te nikada mazio, pazio ..." Dk.
"ne daj da nam snegovi zaveju trag, pogledaj kroz prozor kad sklopi se sat nosice te masta k'o carobni sag, ne daj da nam snegovi zaveju trag ..." Dk.
@peanut............................... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
OPET...GOVNO OD ČOVEKA
Nepopravljivi romanticar....
@baabo Ko zna.... nozda je bas zbog realnosti takav kakav je... U svakom slucaju jedinstven i neponovljiv...
ovo je haman go pro 5
Jos sam bio sasvim mlad neke barske ptice sam lovio tad kad je dosla da se kupa lepa protina kci Nije znala gde sam ja da je gledam krisom kroz trsku i sas a preko reke noc je pala kao plast...😃😃😃 Bravo legendo...
@gladijajator Djole pjeva a i ja se pridruzim. Divne su njegove pjesme :).