Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo gledam koncert iz 2017.godine i skontam koliko je ono sinoć bilo jadno u usporedbi s onim što Dino radi. Nenadmašan u svakom pogledu. Niko mu nije ni do koljena!
Dino, 10 praznih mjesta, pa ostali...
@fbUser1577710990
Spektakal jel hahahaha
Jeste naš, ali je naš Sarajlija i Zdravko Čolič! Kao pjevač je mnogo bolji, a i sva ostala statistika je na njegovoj strani. Čola, pa tri prazna mjesta, pa ostali!
Lijepo je navijati za svoje, ali Zdravko Čolić je daleko ispred svih pi dužini karijere, broju hitova, koncerata i brojeva. Dino je loš kao pjevač, to mu je mana!
Jos da nije ters bio bi super
vizuelna razlika ovih 60k i onih joksimoskakinih iz Sa 60k je ocigledna ....
Vece cicije nema na dunjaluku od Dine Dinara.Pa ja mislim da i Bakir ponekad udjeli sirotinji, i to anonimno.
Super pjevac, ali pakash. Bio na celu AMUSa, a jedan od najvecih plagijatora. Medijima u regionu se dodvorava tako da sere po svojima (intervju za Gloriju npr.), dinar efendija!!!!
Ja sinoc bruke u Sarajevu..5x manje nego ovdje u Skoplju
Koliko? Sta koliko jel ljudi? Ne para ba. A to 100.000 eura. To za Zeljka? Ma jok jesi normalan za Dinu ba....
Čarobnjak jes titiz al je čarobnjak
Covjek razvaljuje svaka cast
Interesantno ni jedne kamere iz zraka (dron) na Željkovom koncertu u Sa..šta mislite što...jer lažu da je bilo 60.000 ljudi
postavi ga ako je bio...ja ga nisam još vidio
👏 Dino legendo