Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooj kad djete nasminkaju od 13 godina ovako smuci mi se :(
Ne kaze se dzaba, sve u svoje vrijeme.
Jao pjesme ne mogu da vjerujem.....Ilma nadam se da si nastavila sa školovanjem. Negdje se spominje "Ti nisi vrijedan mojih godina" kakvi crni godina do juce si piškila u pelene???
prvo što ona nije 'djevojka', pa sve ostalo.
Pjevaljka, `more salter dofati i bananu progutati`, tako moj trener Frgas rece.
Ova mala izgleda starije od mene,a imam 20 godina :o Sad me bas stid!
Sve ti mogu oprostiti samo uspjeh Nikad
Odlicno Ilma.. Glas dive. Trebamo biti ponosni na ovakav talenat, ali ne, mi smo skloni pljuvanju svega sto iole vrijedi. Da je ovo dijete u Americi ili u nekoj drugoj zemlji, producenti bi se otimali za nju, a vi bi se itekako ponosili sto je iz Bosne. Ovi sto komentarisu ovako negativno, vjerovatno ste u rangu Rozgice i Severine, Cece, Mece, i sl. To vam je plafoncic. Vama je vjerovatno prikladnije da vam djeca pjevaju ''subota je dan za alkohol'', ili '' rekord sam oborila nikog nisam odbila'' (zao mi je sto uopste znam za ove rijeci, ali je neizbjezno kad koju god tv stanicu okrenes, to se vrti)... Mislim da je sistem vrijednosti itekako poremecen, stoga i ne cude ovakvi komentari....
milion klonova koji isto pjevaju po mnogim takmicenjima u bivsoj jugi,muzika je dotakla dno
Grob te jebo
Iritantno scene.
Ma Bravo...mala pjeva ko da je velika.
Ja imam fantasticne glasovne mogucnosti, ogroman raspon kristalne boje glasa Montserrat Shaban Bandaranaike za mene je dole lezeca amorfna masa Ja nisam covjek puno inteligentan ne moze se reci za mene da sam pametan i lijep al ipak je za mene cuo i onaj gluvi na ulici mi kaze "Rambo care" i onaj koji je slijep Mnogi bi dali kilo zivota za dva'es grama talenta moga talenat jeste opojna droga moze se dobit samo od Boga
sine uci,pametnije ti je
"Sjeti se mene pred spavanje", hahahah! :D
treba neki dnb remix odraditi :D
Draga Ilma, uhvati se škole, batali muziku. Na našim prostorima se cijeni samo seljačka muzika koja budi primitivne nagone, a ti nisi za to.
PA jbte svako drugi balkanac pjeva :)