Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumnijem kako se pojedincima da pisati toliki komentar na drugi kometar, kojem su još fulili poentu totalno. Koncert je bio katastrofa, ništa se nije čulo ni vidjelo, od čega je ovo prvo ipak sramota. Zašto je Rundek uopšte nastupio u Coloseumu, ne razumijem. Velika greška po mom mišljenju. Sve skupa jadno. A za ostale kasabski zatucane: neke naše djevojke u 21. stoljeću same sebi plaćaju ulaze, pića i sve ostalo. Vaši komentari dovoljno govore o našem društvu. Interesantna bi bila analiza takvih ojađenih i nepristojnih iskaza. Ako već želite uvrijediti, probajte bez psovke, ima više efekta.
Ukoliko zelis da se propisno obrukas u Sarajevu samo treba da nastupis u Colosseumu ostalo je briga \"organizatora\".
Jadna je ona cura koja je s tobom izisla! Istina, ja uvijek insistiram da platim svoj dio troskova ali da se momak, koji jos kao ima novaca, ni ne ponudi kao dzentlmen da me casti kartom od pisljivih 5KM kad vec svoju nije platio... Kako je to jadno! I TI se nasao pricati o necem! Jest 21. stoljece ali gospodin je gospodin ipak i zna se ko je dzentlmen i za 200 god a ne sad!! Idi odakle si dosao majke ti, vidi se da nisi krocio dalje od \"bosanskih sijela\" po tudjini! Raspali turbofolk, uhvati se u kolo i neka ti cura plati pivu! Bas si ono moderan i u korak s vremenom!
E stvarno ih nismo zeljni..tog rudneka-bundeka.
@ sa strane djevojka platila ulaz.....nemoj više molim te, sve si rekao.....i ti mi pričaš o akustici, izvođaču i repertoaru....ti si parodija samog sebe čovječe
Ma ne znam, meni je bila katastrofa, nikakvo ozvucenje, ogromna vip zona i mi smrnici iza konopca, a nista se ne cuje, niti vidi... a i repertoar je bio osrednji...
j e b e m te u usta škabava bauštelska stisnuta. kad si tolika faca što nisi curi platio ulaz. još imaš obraza, hvaliti se da je platila 5KM. fuj! koliko ste vi jugovići primitivni i ufurani. nije ovo bio koncert za tebe, ti si trebai ići na bazene kao svaki normalan \'\'patriota\'\' i slušati cecu ili draganu mirković, što si i radio čitavog rata. lafo čuo ay carmela od rundeka i došao vidjeti. moš mislit on se kuži u rundekov fazon, da ga ikako pratiš, a ne viki, fiki, miki i ostale veličine tvoje kulture, znao bi da rundek ne nastupa sa orkestrom. nego, kao rundek trio i furaju blues fazon. fuj! gadite mi se jugovići jedni gladni, od vas nikad gospode biti neće. najeli ste se malo rinfuznog mesa u lidl-u i izgravate neke veličine. i s p i š a v a m vam se na nivo!
Ovaj video zvuci ok. Malo siromasan zvuk ali opet pravo dobro. Ipak je to Rundek. Da je sam izasao na binu opet bi to bilo nesto. Kakva je bila organizaciji i zvuk tamo, ne znam... Steta ako su zeznuli nastup.
Ovo je trebala biti promocija genijalnog albuma, koji treba preslusati u tisini..sto je ocito sinoc bilo neizvodivo..Pogresno mjesto, losa organizacija, ljudi koji su dosli da cuju samo Enu i Apokalipso...Ovaj umjetnik je zasluzio puno vise, naredni put cu ga slusati u nekom drugom gradu..
lame
Radi se o Darko rundek trio a ne orkestru.Inače dok je cargo orkestar pratio njegov nastup to je bilo OK! Ovo sada je dizaster.Istina nisam bio u Coloseumeu, ali sam gledao dotične lani u Mostaru-izašao nakon 15 min. Darko je OK,ali se zezno što ne radi više sa orkestrom!
Gledano sa strane ono sinoc je bilo katastrofa. Usao sam besplatno kao \"strani drzavljanin\" jer zivim i radim u inostranstvu. Na moje insistiranje da sam (glupi) bosanac a ne stranac nije bilo reakcije. Zato je osoba sa mnom, uz to jos studentica, platila 5 KM... jer je \"domaca\". Idiotluk. I 5 KM za sto? guranje u 6 m², losa do nikakva akustika, apsolutni besmisao. Ovo mi je bio prvi, ali sigurno i zadnji put da idem u Colosseum. A treba biti idiot pa organizirati koncert tamo. Najjadnije je bilo u cijelom tom kontekstu slusati Ay Carmela... parodija samog sebe. Bilo bi koerentno barem tu pjesmu izostaviti, jer od svega toga nije vise ostalo nista.
a šo se gudač razgolišJo??