Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino je beskičmenjak i čkapi,a ovi narkomani svakako nisu vrijedni spomena.
Dino je beskičmenjak i čkapi,a ovi narkomani svakako nisu vrijedni spomena.
Dino je beskičmenjak i čkapi,a ovi narkomani svakako nisu vrijedni spomena.
sloboda mišljenja? govora? valjd alik mora misliti kao i režimski Dino. Fuj!
Bravo "Letu stuke"!Nek sad prdi po SAFF u!Kako je pametan vjerojatno bi upalio tenk i "samovazdusio " se u Mostaru!Nek sad klosari vehabija po vratniku!
i treba. nek svira u svom građanskom multikulturnom Sarajevu.
jebote u Bosni pacifista. kome li je ovaj jadnicak trn u dobro uhljebljenom debelom mesu, pa ga radikalizirate radi tenka- koji je mogao da znaci i onaj što policija koristi sa vodom... a ostali hejteri, tipa Dodik etc mogu laprdat šta hoće i niko ni po guzicu da se počeše da ga tuži.
Kakva glupost. Sve ijedan od ovih "finih" je izgovorio deset puta gore riječi od Amara. Jbo vas fejsbok vas jbo i mjerila po kojima cijenite čovjeka. Za Amara se ne sekiram ipak je on Dr.Amar.
Dino znači izabrao tantijeme od "glazbe" i stan u Zagrebu. Pizda.
moze se imati svoj politicki stav i bez govora mrznje. pozivanje na tenkove na ljude. trebas biti budala da to napises. nije mu jos kasno da se izvine, svako neksd zajebe stvar
da li si razmisljao o tome da isti ti gradjani na koje je pozivao tenkove ne priznaju tu zemlju kojoj ih ti svrstavas??? i pored toga ako i jesu gradjani ove zemlje a ne priznaju demokratski izabranog predstavnika onda je to ravno drzavnom udaru, pokusaju putcha, smjenivanje i nasilno postavljanje "vlasti" u njihovu korist??? zasto su ti protesti manje zlo, od ove jedne izjave na socijalnim mrezama, koju ne bi, da je se na ulici usput izjavila, niko nikada ni primjetio ni prokomentarisao?
@morz to što ne priznaju drzavu nije razlog da se pozivaju tenkovi na njih. on je javna ličnost i treba znati da njegova rijec moze imati veliku tezinu (a to je i dokazano ovim primjerom).ovo nije ravno drzavnom udaru niti pucu.
Bra'o Štuke!
Ostaviću bolesnike nek kmeče za svojim patriJotom. :-)
Treba otkazati dini merlinu i ovim stakama suradnju i neslusati ih, ulizice klasicne, podrška za amara
Mnogo je tih koji bi slali tenkove da gaze Hrvate, ali oni šute, a ovaj lik se javno ofirao. Nešto mi je to poznato.... ako me sjećanje ne vara i početkom devedesetih su krenuli tenkovi na one koji bi sada slali tenkove da gaze Hrvate.....koje je to licemjerje. odjednom je žrtva postala ugnjetač
ostavi zenu amare