Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav za uposlenike Dinine agencije Amus koji nemaju pametnija posla osim da dislajkuju i bore se za promociju svoga gazde !
ovaj isti Muharem Serbezovski
E ovaj čovjek je bio velika zvijezda negdje krajem 60-tih, rame uz rame sa Tom Jonesom. Pa ako Jones još pjeva, što ne bi i on. To su pjevači starog kova, kad se još cijenio dobar glas. Ova stara kuka će da pomete ovu danšnju mlađariju, vidjećete.
Ja sam totalno muzicki zaostao, imam 40 godina i nikad u zivotu nisam cuo za ovog covjeka, a prodao je tolike albume. Stvarno sam smijesan
Sve će vam biti jasno: http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
ja mislim da ce ove godine eurosong bit dosadan ... a ona nasa maja bubasvaba ni dokle nece stic
Vidi se da mu je Tom Jones uzor!!
najbolja pjesma mu je \"A man without love\" ... POSLUSAJTE OBAVEZNO !!
Pa ovaj stariji od našeg Dine plagijatora!
http://youtu.be/Z4PMQB5zmAU
Mozda ima vise iskustva, ali ne moze poraziti Mayu Sar, predstavnicu jedne nam i jedine - Bosne i Hercegovine!