Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za humanost
Tuzno je sto Sarajevo nije ovu zenu primilo, ona je Sarajka a primila ju je Banja Luka... To je to danasnje Sarajevo, sve osim Sarajevo. Nadjoh jos i ovo o njoj In addition, Stojaković is in dispute with Bosnian officials to regain her property, an apartment in Sarajevo that was taken away from her while she was abroad. Nonetheless, she retains her positive attitude and is determined to compose and write more music.
za to vrijeme se vodi rasprava aje li Đinović ili Džinović... Sta napraviste od grada.
@darkness11 Svaku priliku koriste ovi što pate za Sarajevo da Sarajevo što je moguće više ocrne, ojade i sl. Eto Sarajevo ne valja! Tačka. Niko vas ne zove da ga obiđete, zaobilazite ga, ali nas, kada već ne želite biti realni barem popustite. Sarajlije dok prave nekog umjetnika i dok mu daju je grad u koga se taj umjetnik kune. Čim Sarajevu zagusti iz bilo kojeg razloga zbrišu iz Sarajeva, pljuju po njemu a ,,pametnjakovići,, ga kritikuju. Mi nikoga ne molimo da živi u ovom gradu!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
poturice sram vas bilo
Nabijem ja i drzavu i grad kad se jednoj Jadranki Stojaković humanitarni koncert održava u Banja Luci...
razmisljanja jednog obicnog stuba
@Karim Zateznog gos'n karim...zatezni...zanas kako on moze da zategne...i nategne...
Sve najbolje Jadranki. A ovog Harisa bi volio hraknuti po sred face. Skot.
@Zadr Potpisujem svaku napisanu riječ u tvom komentaru!
Baš me čudi da Džinović Haris nastupa bez njegove rođene sestre po ubjeđenju Svetlane Cece RAŽNATOVIĆ, INAČE UDOVE RATNOG ZLOČINCA I OKORJELOG KRIMINALCA KOJI JE MASOVNO U BIJELJINI ZA VRIJEME RATA TAMANIO MUSLIMANE I HRVATE.
@Muni Vidi crvenih, hahaha, LAŽEM LI JA? Ne Boga mi, živa istina. Arkan je najveći katil Muslimana i Hrvata, pa to znaju i ptice na grani. Njegova udova Ceca-pevaljka ga je godinama po TV podržavala, lično sam slušao. Takošer I Ceca ali i Haris svuga zajedno a ne propuste niti jednu priliku da javno naglase kako su izvanredni, nerazdvojni prijatelji. Gospođi JADRANKI VELIKO POŠTOANJE I BRZ OPORAVAK. Ne vidim razlog za ..crveno,, ali možda Bošnjaci brzo zaboravljaju jad iz rata
ne bi bilo lose organizovati jedan humanitarni koncert i za ove bolesne komentatore na klix-u.
Ja nevidim nikakvu razliku izmedju Harisa.Dzinovica i Zeljke Joksimovica vlah ko ,vlah svi su isti
Đinović? Fakat? Klikše?
Haris "Đinović" ?!?!?
@Dado90 Čemu ovi upitnici. Opšte je poznato da je Haris Džinović Srbin, da mu je najbolja prijateljica Ceca Ražnatović iače udovica zlikovca, ratnog zločinca, i svjetskog kriminalca koji je u ratu u Bijeljini masovno ubijao Muslimane i Hrvate. Pa me zato interesuje čemu ovi upitnici, mene samo čudi kako to da i ona ne nastupa sa njim. A ostalo je svakom normalnom čovjeku jasno. Nema naroda kao što su Bosanci da ga njegovi najviše izdaju. To je naša sudbina. Neka im je sretno .
@Muni ...haris ja "malo" previše ljudina, onako "na svoju" mjeru, da bi se uklopio u novokomponovane muslimane. ima ljudi koji sebi naprosto ne dozvoljavaju da povijsne okonosti od njih prave idiote. što u svojim očima, što u očima one umne manjine. mislim, pokušvam zamislit njega sa svojim gabaritima, svojom naravi i glasinom kako sluša lokalnog hodžicu na temu "đta je islam". iako sam maštovit, ne ide, da ga j­ebeš. al nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)