Promo
4

Hrvatski pop bend Detour 25.10. nastupa u Aquarius Vilsu

Popularna grupa Detour nosi status najboljeg hrvatskog pop benda i to ne bez razloga. Njihova muzika je moderna i dopadljiva, a nastupi su performans savremenog muzičkog kvaliteta. Za svirku u petak 25.10. su pripremili izbor svojih najvećih hitova.

Karte za ovaj jedinstveni nastup se mogu kupiti putem online servisa kupikartu.ba ili direktno u Aquarius Vilsu. Za sve informacije i rezervacije služi kontakt telefon: 061/210-788.

U Aquarius Vilsu su se ponovno potrudili da počaste svoje goste bendom koji je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, savremenog, elektro - akustičnog pop zvuka, bržeg i plesnijeg ritma, začinjenog povremeno drum'n'bass, a u recentnije vrijeme i ponekom country notom. Do početka 2006. godine ova peteročlana muzička skupina predvođena autorom, aranžerom, producentom i gitaristom Nenadom Borgudanom djelovala je pod imenom Yammat da bi nakon razilaženja s tadašnjim managerom nastavila svoj muzički put pod imenom "Detour".

Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima, nego i u pjesmama starijeg datuma poput "Ljeto počinje", "Mjesec", "Gledano sa strane" i "Prijatelj" koje su se našle na njihova prva dva studijska albuma "Detour" i "TV". Ipak, treći studijski album "A što ak' ja..." pokazao se prelomnim u njihovom dotadašnjem djelovanju katapultirajući ih u status velike muzičke pop atrakcije u regiji, gdje ih se počelo sve više titulirati "perjanicom novovalskog popa".

To im je istovremeno otvorilo i veliki broj prilika za koncertne nastupe, nakon čega su došle i brojne nagrade.

Ne zaboravite kupiti svoju kartu za nastup ovog odličnog benda u petak 25.10.2019.