Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turcima se ponosim iz dva razloga... Jer je Turska jedina evropska prijateljska zemlja BiH, zato sto su susjedi veci okupatori, nego sto su bili Turci, veci neprijatelji nego i jedni drugi, zato sto su mnogi Bosnjaci nasli utociste u Turskoj kad god smo napadnuti, zato sto smo svaku pomoc od Turske imali u proslom vijeku i ovom, bilo diplomatsku, humanitarnu ili privrednu.... to je dio prvog razloga A drugi razlog je jednostavno sto se ponosim Turcima kao ljudima...
Bravo, bravo! Samo naprijed! Zelimo vam jos puno koncerata diljem svijeta!
Svaka cast, cestitam vam na ovako velikom uspjehu. Ali ja shvatam ove lose komentare..Ko god da uspije u svijetu, uvijek ce biti ljubomornih i zavidnih dusa, ali to je ogledalo uspjeha..Sto ih ima vise, to ste bolju stvar napravili! I za glupe ljude koji nisu upuceni u ovom ansamblu ima i katolika i pravoslavaca.. Tako da ruznim komentarima vrijdjate i \" svoje\" ljude! Jos jednom ekipa svaka vam cast, samo naprijed, a dusmani mogu samo da se nerviraju i crknu!
cuji za 5 sati wtf lol :D
Samo da odgovorim OVOME sto kaze \"uvlacimo se azijatskoj hordi ... itd\" To nije tacno, da imalo mozga i znanja o historiji imas, znao bi ko su turci (Osmanlije) ...... to je sila koja, da je htjela, svaki bi kamen na islam prevela, ali ne, naravno da nije tako bilo, cak su u svoje redove primali i pravoslavce i katolike, naravno, samo one zdrave pameti. A s druge strane, kada je dosao period \"vladavine\" Srbije, glavni cilj je bio pobiti sve muslimansko, pa cak ih je i kamen na muslimane podsjecao, to nije nista drugo nego Kompleks .......
Svaka čast mom prijatelju Meši i svim članovima hora,samo naprijed,ponosimo se sa Vama a bogami i sa našom lijepom i prijateljskoj zemljom Turskom !!!
Osniva se hor Eugen Savojski, molimo da budete brzi s prijavama s obzirom na to koliko ljudi voli velicati strane osvajace!
Zaista je to bila velika cast za Bosnu i Hercegovinu... Aferim na lijepoj prezentaciji nase drzave... Turska i Turski narod moraju i trebaju i jesu u nasim srcima...
Aferim!!!
@O DA DA - nazalost tvoja primitivna nacija srbijanci jos nije dostigla nas intelektualni nivo pa i kako bi kad jos vjerujete u nekaka tri Boga, ne kupate se, srmdite, dovoljno je proci samo kroz srbiju pa da covjek vidi na sta licite spodobe vlaške.... bravo svaka cast horu i nalijepom prijemu od prijateljske nacije :) a jeli delegacija srbije prisustvovala ovom činu? mislim da bi trebali jer su turci postali vlasnici svega važnog u srbiji:))))
http://www.youtube.com/watch?v=3bEBgKhZ104&feature=related
Već su Turci postavili na YouTube. Impresivno.
Volim Republiku Tursku!
pa neću se ponositi Kraljevinom Srba, Hrvata i Slovenaca ili nasljednom kraljevinom...
Samo Bošnjak se može ponositi okoupatorom
ETO GDE MI GRESIMO.DA SMO STAVILI IZBOR NOZ ILI KRST,SAD BI U CARIGRADU IMALI HOR,GENERAL RATKO MLADIC! STA CES KAD SMO DUSEVAN NAROD!