Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, sve pohvale, lijep aranžman, samo naprijed Hamza!!
@siromah nepismeeen siiiiii
@bh2o Hajd sto je ne pismen al uz to i GLUP!!
Da mi je vake zube. U mene jedan ima, pa dva imaju ali se dva posvadjala pa svaki se na svoju stranu okreno.
Kentucky dobro, il nekako, tamo nije lako, kako ko, al da sam u Sydney il Salzburgu znas kako bi bio 'nostalgican' buraz, nemas pojma. Dok pecam u kupam se na plavom Pacifiku i navijam za socceros protiv Japana, idemo zuti!
odmah na eurosong sa deenon
patetično
Kako je dobra ova koka
njena sestra je cura od Rustemovića iz Sarajeva
@Stiv aha fino
Najljepši grad moj!!!!
Centar je naš! :)
Svaka čast momci!!!
poserem se u šeher Sa ;)
Sarajevo je lijep grad, divim mu se.@Kolateral mozes samo ljubomoran biti na Sarajevo, zbog selendre u kojoj zivis.Posrati se mozes samo onima, koji su te takvog nekulturnoga odgojili .
@realnost123 Sarajevo je nekad davno bilo lijep al više nije ovaj rat ga je totalno promjenio , nije to više ono staro fino Sarajevo , seljaci , sandžaklije i ostala bagra s obala Drine su od tog grada napravili obicnu islamsko radikalnu kasabu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)