Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jok, bolje Jalu Brata i Bumbu Corelija slušat
HAZRETI HAMZA bio Muhamedov amidja - Manijak i ubica koji je ucio Muhameda da bude brutalan, okrutan i najvjerovatnije sexualno zlostavljao. Fantasticno ime za ove BUDALE koje treba protjerat u ARABIJU.
Ooo je li tebe ujko malo dirko?
@JakeGreen Moj kometar govori kako su maloumni tupani nesposobni da analiziraju sa kim se identifikuju mora da si i ti njihov clan. Moj amidza srecom nije znao Islam jer ga je citao na Arapski koji nije razumio. Arapima je samo vazna RUPA dali se to radilo o zenama, muskarcima, djeci ili kamilama nema veze. Ako tebi treba neko rupu zacepit znas gdje je Arabija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
@vinkomir2 trebal aparata? 😂
@vinkomir2 hvala vinkec uvijek si bio gospodin covjek. ziv bio😚