Kompozitorka Zana Mesihović
0
"Hollywood je luda kuća"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako smijete pricati o prof Mesihovicu kad ne znate sta je pile?
wahahahawhawhawhhawhawhawhahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakat Behdzina? i knew it. :D
ko ti :D
nvm 20.11.2009. u 17:52 Cuj Behdzetova kcerka..onog ludjaka? haha.. samo u BiH se moze desiti da takva \"stvorenja\" jos uvijek rade na fakultetima... cuj sta ? ocemu to pricas ? covjek je bosanski heroj,legenda velika i najbolji matematicar u bih.kakva steta pa su seljaci naselili u gradove ko ti.
Cuj Behdzetova kcerka..onog ludjaka? haha.. samo u BiH se moze desiti da takva \"stvorenja\" jos uvijek rade na fakultetima...
www.myspace.com/zanamusic
imal ko link za skinut pjesmu?
Mala je lik, a i sestra joj je extra cura.
Jesu ljudi zavidni u ovoj jadnoj drzavi sto zovemo BIH ...Necemo igrati na svjetskom prvenstvu u fudbalu ali cemo osvojiti oskara i globusa .. Idemo bosno idemo hercegovino u Hollywood da navijamo za nasu Zanu ljepu..
i mogu mislit jest se najahala crnackog kyrca.
nije fotosop, mozda paint
hahahah PHOTOSHOP
Aferiiiiiiiim
chuda chini....