Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzno je citati ovakve komentare... kontam ja vas da ste vi popizdili i da pizdite na RS i BL i kao sto je ovaj idiot nazivai \"genocidna tvorevina Mrska\"... stari, mrska ona tebi ili ne, bila ona ona zatebe genocidna ili ne ona je tu i bice! a tebi pravo ili ne! :) ovaj bilmez sto melje kako je demofest neposjecen.. pa vidi se glupane da nisi bio i nemas pojma koliko je hiljada ljudi svako vece bivalo na nocima demofesta! a ovaj dole kreten sto naziva Emira Kusturicu \"posrbica\"... ajde dobro sto te mrzim cisto onako.. nego sto si i glup ko racku! ae da vas pitam.. \'el vi i dalje vjerujete da ste vi..sta??? muslimani... iz... odakle? ovde turci nisu bili.. ovde su nas samo zatekli..a vi ste ti koji ste zarad zive glave i zemlje prodavali vjeru i uzimali islam..ajde sto to uradiste nego sto i dan danas to sebi ne zelite priznati! svi vi bijaste neki srbi ili neki hrvati (mahom srbi).. ali eto.. sad ste vi muslimancine..i mrzite demofest na kojem prve godine pobijedise Travnicani!
Nemate se šta brinuti. Vama će Vožd sa 115 kg što brani srpstvo dovesti Sinove Manjače, Baju Malog Knindžu i ostale produkte iz Renomea da vam zamijene Demofest. Moći ćete uživati u kulturnim dostignućima Trubača iz Guče. Gusle, trube, ciganluk, Goran Bregović za sahrane i vjenčanja, posrbica Kusturica i Dževad Galijašević su novokomponovani produkti guslarske kulture.
to isti onaj na kojem su kamenovali dubiozu ?
I neka se raspadne. sa ovim festivalom se samo promovise genocidna nakaza Mrska.
Biće posljednji ako budemo ono što se od nas očekuje. Podanički mentalitet bez ikakvog osjećaja za borbu kad nešto gotiviš. Pa, ipak, i kao takvi, uvijek smo spremni na borbu kada treba uništavati i sahraniti. Ma, vraga... Radimo to i iz dosade...
hocu da kresnem brankicu
...kao jednog od najvećih i najposjećenijih festivala u BiH ?????? pa posjeceniji je tale u nedzaricima od siromasnog demofesta!!! grohotom se nasmijah , pojma vi nemate !!! (da je posjecen ne bi ga se ukidalo, ne ?) mamlazi!
Pa demofest je vec mrtav i odavno se zna da je onaj proslogodisnji bio i posljednji!! Kakva su ovo sad s.r.a.n.j.a... Presipanje iz supljeg u prazno! Demofesta vise ne-ma!!