Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo vam beer fest sve, 3 dana ste nas .ebali do 2 ujutro
Pun mi je ku*ac više praznih priča i malog makijata i velikih Hrvata...
Vrh! Nikada nece dosaditi, a ovi sto seru za HP neka slusaju svoje Cece, Hakale itd.
@VoIvoXC90 Za tebe su gusle đikane. hahahahahahahahhahahahaha
Ako je Hladno pivo muzika,onda sam ja dirigent Bečke filharmonije.Kvazi ljevičari kojima popularnost daju kvazi ljevičarski novinari.
hakala je po tvojoj mjeri
@dundoVinko. Đes dirigent. Zacijelo ravnate krugovalnim orkestrom KUD "Maksovi mesari". Inače poznati kao veeeeeliki ljubitelji nevine dječice i ispraćanja istih u logore
Sad koristim sve druge extremitete/ Skrivećki ispod popluna/ Al' nije ona više dijete/ Ona zna šta je mlohava ćuna...
@KSAlovac. Poslije lezimo i gledamo zvijezde/ Cuju se lavez i zrikavci....... Ipak, najbolji stih te pjesme je: ne bi mi bilo ovako slatko da mi tvoj dragi nije prijatelj.... Ali, meni licno najdrazi: I razmisljam, da li ti tijelo vrijedi ovolikog mucenja:)))))
@KSAlovac. Nekako sam izbjegavao kolizije sa prijateljima radi cure. Uspjevalo je dok nisam zavrsio sa sestrom od jarana. Filozofski zakljucih da svako necija sestra, rodica, tetka, drugarica... No, šta da se radi... Al sam se zato vise trudio