Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojka sa Kosova pjeva himnu SP-a! Kurir.rs - "FIFA zadala šamar Srbiji" Telegraf.rs - "Vučić pokreće tužbu protiv Infantina" Blic.rs - "Srbija bojkotuje svjetsko prvenstvo"
@Gospodar , i to u ''bratskoj'' Rusiji :)
Trebali su dodika, odlicnu atmosferu bi napravio
Zar nije -Ne mERe nam niko nista,jaci smo od sudbine😂😂😂
nemam pojma ko je ona. dal i ona ko i ostale zvijezde pjeva samo na playback i snima albume preko boxa da joj ispeglaju glas. Bitno je samo sise nabit u ekran i obuci kupaci kostim. A Will Smith poznati pjevac, kad ono iz 80ih.
KURVINI SINOVI I KCERKE !
Albanci sa Kosova se opet pišaju po srbima hahahha hoćel Putin uložit veto na himnu SP-a ??? Era će mahat zastavom Kosova, Will Smith sa zastavom Amerike a srbi će mahati ušima..
KOSOVA JE SRBIJA ! KOSOVO JE SRCE SRBIJE! NE ZNAM STO VOLITE TE ALBANCE TOLIKO, NE MRZIM IH ALI IH I NE VOLIM. POZDRAV OD DURACELL MUSLIMANA !
Ceka se neki bosnjak da nesto napravi da ovi botovi podivljaju. Do tad mogu da skice i glume pamet
i glumit ce i pjevat samo da ne radi !
Bravo albanske dua pjeva na utakmici Liverpool Real ti na svjetskom pa nema najave ste
*najace
ja bi samo shakiri dao da pjeva za ova svjetska i evropska prvenstva... nema jace...
Bljuuuc!
Auuu siptarka pjeva himnu to se djikanskoj populaciji nece svidjati.
odakle njima ovako dobre trebe, et
Klima i ishrana druze
@psn kakva ishrana, pita od albanskog pekara dlakavih ruku? I muskarci su im kao majmuni
Ako nije wavin' flag nemoj te se ni trudit, mada i waka waka moze proci.
Mora postojati neka fora sa ovim kosovarkama... prvo Rita Ora pa onda Dua Lipa i sada ova Era Istrefi... nema sanse da je ovo slucajno, ovo je projekat i dobre su pare upumpane u ovo...
Bebe Rexha
James Belushi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strasna kombinacija