Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo naprijed momci bar se neko trudi da nas malo razveseli :)
Da opet ponovim ovaj blput bez bana. J U G O B A L I J A N D E R I
A i ovi Helem Nejse su pretjerali sa omaložavanjem svega.. pjevate o nečemu šta narod već zna i baš dosadno postalo slušati vazda isto...Koji vam je k**** više sa socijalnim temama? Dajte pjevajte o sexu,suncu,djeci,ljubavi,vjeri šta ja znam.. eto ćao
@1917MakDizdar1971 meni su bili simpatični čak, ali ovo sada mi je nekako sve viđenoo.
@1917MakDizdar1971 tu i tamo.. Ubodu po neku pjesmu.. Ali pjesme o fabrikama.. Radnicima, otkazima.. Bezze im je to.. Nismo mi bas tako nela bijeda.. Da za hljeba nemamo.. Mozda prije 15ak godina.. Dok je edo bio.. Sad to vise nema temelja..