Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kaže ...................................................................................................................................................................................................................................................... HAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHH
Ovaj na klaviru je puko k'o sijalica.
Ho'š je razvuć il da ti je ja razvlačim :))))
I ja ovo stvarno odgleda do kraja al mogu reču da je probudilo neke osjećaje u meni kao na primjer uhvatit ovog klaviristu za kosu i sa njegovom glavom odsvirati drugi dio kompozicije
Ti si moja kocka šećera
Meni se pravo dopalo :D ono kad je razvukla harmoniku stislo me nesto u grudima :D
"opro" me ovaj djilkos na klaviru
pa ne popiti
Zasto se uvijek moramo dodvoravati šačici Židova ? Posaljimo ih jednom konacno u rodno mjesto.
ma daj bjaaaaaziiiii😄
Ovo je fantastično!
neka harmonikom proba dočarati klixove komentare :D e to bi bio top
Kako bi 'armunika opjevala komentare na Teletinu, Svehna i Havdiju?! Raspala bi se od shege!
Zaista lijepa stvar,samo (ne) čovjek može da napiše HAHAHAHAHA.A da se radi o Kuranu eh to bi onda masAllah! ;) Tako da svaka čast.
Šta je smješno ovde? Ako misliš o izvedbi prikazano je jako dobro i efektni dodatni su dobri.Strah,rat,lupanje na vrata odvođenje porodica samo zato što su druge vjere u logore.Spašavanje Hagade od mnogih nije lak posao.Ali uspjeli su.Sada niko ne kaže da je melodija divna ali ne treba da bude tada je bio rat to sigurno nije bila divna melodija i nije cilj da se svira valcer i tome slično.Ali hvala im i na ovome.Sjetili su se.U tom je poenta.