Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je 3000 puna Skenderija, onda je napunio :D
jel to onaj ,,aris,,sto je 1993 pevao na jaorini
Supaak.
beogradski gospodin Dzinovic
Kralj meraka i seljaka.
Mladja populacija treba da zna da su Halid 1i 2, Lepe, Miroslavi, Mitri ,Semse i ostali u Jugoslaviji placali Porez na Sund i da je na plocama stajao zuti pecat - Sund. Zato su ploce i kasete ovakvih izvodjaca bile i najskuplje, radi tog extra poreza. Ali Jugoslavija je bila drzava koja se brinula o mentalnom stanju nacije. Nema te drzave pa nema nicega sto vrijedi.
@BosnjackaUtvara Pa današnje države su i same manje-više šund. Ne mogu oporezovati sami sebe.
arise jel lepse sarajevo uzivi ili sa dvogledom sa jaorine
Harise samo je Halid zvijezda ostali ste svi poznati.. A ti se dernjaj kurcu u praznoj dvorani.. Vise bi doslo na Nadu Mamulu..
Kolika budaletina trebas da budes da bi davno novac u dzepove ovoj spodobi .
arise jesil im zapevao onu ,,na planini na jelici.....ovi ,,pevaci narodne muzike,,cim su kokuzi dodju u sarajevo ,,za kojim boluju placu,cvile,,da bi uzeli pare
Možda jeste vama kralj meraka, ali je papak i pjevač za papke. Skenderija i Sarajevo su za taj navodni praznik zaslužili nešto zaista veliko, nešto bez licemjere, nešto urbano, kulturno, ali papak Džinović za papke u centru pobjeđuje ovih godina. Krepajte papci da živimo u gradu.
@Division Bravo, lijepo ste to srocili.
Harise, poselami nam sve u Beogradu.
@KamenjarskiSrbin Mahni i mojim kad budeš prolazio.
Koga vi folirate, jedna tribina zatvorema skroz, njišu se zavjese.
Ovo su vecinom sa Pala, ko slusa gipsya