|

Hari Mata Hari održao generalnu probu pred novogodišnji koncert u Sarajevu

Hari Mata Hari održao generalnu probu pred novogodišnji koncert u Sarajevu
172
Klix.ba
31.12.2018. u 14:41
141
komentara
172

dijeljenja
1/8 Foto: H. M./Klix.ba
2/8 Foto: H. M./Klix.ba
3/8 Foto: H. M./Klix.ba
4/8 Foto: H. M./Klix.ba
5/8 Foto: H. M./Klix.ba
6/8 Foto: H. M./Klix.ba
7/8 Foto: H. M./Klix.ba
8/8 Foto: H. M./Klix.ba
Na bini ispred Vječne vatre u Sarajevu Hajrudin Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, danas je održao generalnu probu. Ova regionalna muzička zvijezda večeras će Sarajlije i goste novogodišnjeg dočeka u glavnom gradu Bosne i Hercegovine uvesti u 2019. godinu.
Program dočeka Nove godine ispred Vječne vatre počet će večeras u 20:30 sati, a kao uvertira dobroj zabavi najavljeni su nastupi Dizzy Dee i koncert Eldina Huseinbegovića.


Nakon toga najsjajniju noć u godini ispred Vječne vatre obasjat će upravo Hari Mata Hari.

"Ovaj koncert je ostvarenje mog dječačkog sna. Vječna vatra je mjesto na kojem smo se sastajali, gdje smo se čekali i po pola sata grijali, smrzavali, jeli kestene dok ta voljena ne dođe. I zaista, nema ljepšeg mjesta na kojem mogu svirati i dočekati Novu godinu. Uvijek je specifično kada sviraš u rodnom gradu i uvijek postoji ta neka trema zbog koje se resetuješ i vraćaš u djetinjstvo osjećajući se kao da ništa nisi uradio. Sarajevo te nekako fino spušta na zemlju i uvijek prema Sarajevu imam strahopoštovanje", rekao je Hari ranije u razgovoru za Klix.ba.


Novogodišnje slavlje ispred Vječne vatre bit će nastavljeno i prve noći 2019. godine i to nastupom pop-rock benda Bombaj štampa koji predvodi Branko Đurić Đuro. Ovaj program počinje u 21 sat, a kao predgrupa će nastupiti sarajevski mladi bend Mirza&Panduri.
Prijavi grešku


Komentari (141)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...