Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci slobodno nisam ja to u stanju. ☺
Hariii ne njajke dvije si pjesme snimio zadnjih 25 godina...ovi što tebe vole su u dubokoj starosti ili pod zemljom
Ali najbolji su mi ovi sa komentarima dosla nova generacija sa ovim sa onim , to je smeće itd itd , pa evo snimi i Hari pjesmu ponekad pa gdje mu je ta tolika publika fina kulturna uljudna ..nema je ..tj pjesma prodje nikako jer nema vise te publike, ako je ima nek zakaze koncert u Zetri pa je napunite, ali tesko!
Psi laju a karavani prolaze…
Pljuju ga, a ni tekst sa razumjevanjem pročitali nisu. Izvini Hari što si prisiljen isti zrak dijeliti.
A jest im svima krivo 🤭
Profilisana npr za Shakiru, Ramazzottija, Deep purple, Bocellija, Leonarda Cohena, Petera Gabrijela... Ne bi' se ni ja miješ'o š njima
Golube moj golube...
Osim njegove mame, kome bi taj film bio inteteresantan ??
Hari predatoru, reci zivim od stare slave haha
Vise se ljudi skupi kad nekoga auto udari nego na tvom koncertu moj Hari. Kako Merlin nema problema sa arenama i odredjenim vrstama pjevaca?
ti si za doma penzionera prispio, ljubomora je zlo
Odron od lika.
Ti se mučeniče čitav život svadjas sa nekim,prvo si hljagao Merlina,sad drugu vrstu pjevača... dzaba je ,nemas ti ono sto privlači publiku iako imas strašne vokalne sposobnosti.
Strašne vokalne sposobnosti? Ti se stvarno ne razumiješ u pjevanje.
Moj Hari, nemas vise kome. I ne samo ti. Dosla je nova ret.rdirana generacija s braduljinama i stomacinama, i curice kojima su srbijanske cajke sve u zivotu.
Nije nego nisi ni Merlin ni Cola da punis arene i na kraju svijeta
Reci da si još na nivou mjesne zajednice ili doma kulture.
"U neđelju, u mjesnu, početak u šest Ulaz je dinara 42, đeca i vojnici pola od toga" (cit. Halid invalid Hari) 🤣