Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vec jedno izvjesno vrijeme pratim kako polako blijedi izvjestacena glorifikacija ovog kafanskog pjevaca. To znaci da u nasem drustvu, ponovo, onu gradsku jezgru cine ljudi kojima je neprihvatljivo i degradirajuce da Halid iz Knezine, sa Romanije, sa zavrsena 4 razreda skole i tesarskim zanatom, bude zvijezda muzicke scene. Ovo je posljednji trzaj i zadnja prilika da se dobiju sponzorska sredstva od javnog operatera, dakle Halidu iz Knezine 100000 KM poreznih obveznika, kako bi se besplatnim kartama donekle ublazila realnost. Sretno prizemljenje i povratak tamo gdje ti je i mjesto - Romanija.
'bem ti drzavu...dok svuda oko nas svjetske zvijezde dolaze, nama je spektakl koncert beslica..joj da hoce prolom oblaka biti ono da blata do koljena bude..
hehe, jel i ovo oprostajni Halide... dosadan si brate vise...
KRALJ ostaje KRALJ ! Samo, da ne bude malo Koševo, bojim se !!!
Halid Beslic veliki pjevac i humanista,ljudina prava.
Čovjek je legenda i ostat će, ko ga voli doći će, ko ne hejtat će!
koncert na kojem ce pjevati ova zaba krastaca je kod nas SPEKTAKL...kako smi nisko pali...
Pa ti i jesi nisko pao sa ovakvim komentarom ! Ne znam šta ti ovo treba !?!? Šta li ti slušaš.............ček ček, znam, možda ove što pokušavaju repati.......
http://www.klix.ba/magazin/muzika/jala-i-buba-corelli-imaju-novi-singl-kalashnikov/130604136#k_2602817 eto ti moj komentar gore u top komentarima o ovim sto pokusavaju repati...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
to mu ovi politicari rekli da odrzi koncert da skrene paznju sa gorucih tema. nek je samo hljeba i igara. umjesto da napravi koncert za promjene on bi da se derneci. bol njega uvo ...on je pun ko brod a i postao je ekstremno dosadan vise.