Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezervisao smjestaj i kartu sad u subotu , hjoj ako mi booking ne vrati pare aaaaaa
whitesnake nije za sarajeva. bio je deep purple u sa pa bila slaba posjeta skroz. osramotili se. jednostavno mali grad za svjetske zvijezde u vrijeme kad je ta muzika izumrla i kad je sa naseljeno sa ljudima koji preferiraju turbo folk. uslov za pune dvorane je muzicki ukus trenutne mlade generacije ili veliki grad u kojem ce se naci dovoljno rokera koji i danas vole ws i coverdala
Jesi li ti bio na Deep Purple 2007 ili ti je neko pričao? Ja sam bio i sjećam se pune Zetre.
Ja se bojim bijelih zmija, odoh u tursku
Ako je bolestan za Zagreb biće i za Sarajevo
Nije zadnji stadij Side. Sinusi ga malo deru, ima do Sarajeva više od 20 dana, ozdraviće valjda.
Ako nije Fadil u talu bice otkazan
Šta će nama neki rokeri ovdje, nama treba Moj Umetnem i Hayat produkcija sa svojim talentima na potezu Sarajevo-Kakanj
Is this love je njihova lična karta i megahit koji će se uvijek pjevati.
Treba cekati da se oglasi crna trojka i branitelji srednjovjekovnih vrijednosti. Hoce li biti golotinje, ima li harama, hocete li uhvatiti gradonacelnicu ( ona bjezi od ovih pitanja), puno je upitnika tu.
Ko su ovi .....neka nama naseg Halida
Neki cupavi narkomani subhanallah
🤣🤣🤣🤣 šejtani...ja ublehe i ljeljka, sve u jednom