Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Album ima 10 pjesama od cega je vjerovatno 5 obrada pjesme \"Ljubav nije za nas\" i jos 5 obrada pjesme \"Izgledala je malo cudno\", s obzirom na to da je poznato kako ne znaju nista drugo otpjevati.
ja volim grupu Vaginu
Vidi grupe VAZELIN. HAHAHAHA
dobra ideja, los bend.
revagina...karina bend, mali židov kad zapjeva zvučnik se postiti kakve nartikulisane glasove proizvodi, zvuce ko pilici kad im kobac uleti u kokošinjac i počne da ih davi
Pokusaj davljenika da ostane ziv.......Da su mogli napuniti neku dvoranu,odrzali bi tamo.....a ovak....mogu reci sta hoce ko fol....za raju ili publiku.......poceli su kao politicari da lazu..........Inace ovaj bend treba ukinuti......
samo samantha i ja slusamo reginu , sta je rec ? a dobro o ukusima se ne raspravlja..
kad u njenoj bašti cvjetam ja sam sretan :D
Pa ovi sto negativno pisu su vjerovatno iz okolnih gradova gdje se nista ne desava i gdje muziku cuju samo na tefericima i raznim narodnim veseljima...ovo je ipak za njih malo vise...da bi razumjeli jednu normalnu promociju, besplatnu svirku na trgu za prolaznike, bez najave i reklamiranja. Bravo.
Odličan bend, pričate gluposti... poslušajte ih uživo, imaju odličan zvuk a i Davor odlično pjeva, upečatljiv glas. Bar liče na nešto za razliku od ovih rock wannabe bendova po Sarajevu koji izgledaju lojavo i imaju i don\'t give a f*** stav prema publici... doduše, engleski im i nije nešto xD I draži su mi od Letu štuke, onaj lik je toliko nafuran ne daj Bože da pokaže malo energije na svirci, sve mu besklinac nema šanse da više idem.
samo da otpjevam jednu pjesmicu clanovima regine. muzika nije za vas nije za vaaas. muzika nije za vas nije za vaaaas
Bolje da se zovu vazelina, sve go derpe
E kakvi smo to mi, ako nam je ovo jedan od popularnijih bendova. Užas
vedeli sosoni:D
imali su fin nastup, ljudi razvaljuju, jedini problem je bio sto je bilo pakleno vruce i jedva da sam ih slusao 2-3 minute. a ovi sto ke.n.jaju na sve sto se dogadja u gradu nek i dalje s.e.r.u i nek ne izlaze iz svojih kuca. PACENICI.
Vidi mojih istocnjaka sto su blenuli, nista ne kopcaju