Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmete Zubovicu - "direktoru" Skenderije i Doma mladih - mafijasu stari, kad cemo konacno srusiti tu zgradu, a ? Smradu jedan hehe. Doci ce i do tebe pravda!
tko li su ovi atovi
MA meni su fini jebo ja vas sve, odsviraj bolje pa se javi, super su muzcari samo za razliku od drugih shit komercjalnih bandova koji svako slusa pa ukljucujiuci i vas oni prave muziku za svoju dusu a ne za vas nadrkane debile koji nemate boljeg posla nego pljuvati ljude, oni su meni legende jer ih bas boli kurac za vas debile sto seru okolo i furaju svoj stil.
oni meni nisu nikada ni bili kvalitetni.
protest je prevazidjen jos prije 7 godina. ovo sto sad rade je pravo sranje. najobicnije istovaranje.
Ode ovo sve u kurac.........
edo je debilska faca nabijem ga na cunu
OD PUNKA
ako su oni punk ja sam johan sebastian bach
seljacine, krkani i imbecili (sto ga "zadajete" na narodnjacine, ili turbo filk ili dinu merlina ili se krivite na seljacki tehno), jeste ikad culi za punk?? jel znate ista o tome?? moroni
Sto taj Damir nije cetnike oborio sa nogu, nego papak svirao mater mu nabijem.
Kakva kultna grupa jebo te ja. Ovaj treci u kapi definitivno je debilan,bolestan.
nemojte mi damira dirati, jebem vam ja mater svima, gdje ste vi bili kad je bilonajteze? damir sviro u Slozi i oborio raju s nogu 93. PROTEST SAMO NAPRIJED Volimo te Nevesinjac
kurce se vise nego merlin
zipa samo komentar ovog nevesinjca! nevesinjac, vrati se izvornoj glazbi iz nevesinjskog kraja tj. guslama.