Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam da su oni onako ''ludi'' i otkačeni i da su im ''žive'' svirke, ali zašto su morali zapaliti HKD NAPREDAK??? Pa i oni su Hrvati? A publika sa svojim oduševljenjem pokazuje primitivizam!!! Zar se nikada neće riješiti ovog nacionalizma i zašto ovo nije bilo na Dnevniku, nego tek ovdje vidim??????????????????
Ništa gore nema od toga kad ti primitivac o primitizmu priča...!!! Ti ili si primitivac, ili si glup, s svakako imaš nacionalističke naočale i zato ti svijet i izgleda kao jedna nacionalistička kasaba ...
definitivno si ti glup, kad ne kontaš trolanje
70 insana. Plafon. Nejma više. .....pih...