Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidja mi se. Momci su bas osvjezenje na nasoj sceni. Samo da ne odu u Hayat production ocajni bice sve super
Nisu oni seljaci pa da idu na hayat.
Ovaj Tarik ima odlican glas, ne znam sto se upropastava sa ovoliko elektronike u pjesmi. Pjesma zvuci sve samo ne prirodno.
Trunks, nije istina. Zahvaljujuci obojici oni su uspjeli. Da nije bilo Adnanovog Beat-boxa sam Tarikov glas ne bi bio nesto novo. A opet da nije bilo Tarika, Ado ne bi uspio sam. Tako da se nadopunjuju. Poceli su zajedno, zavrait ce zajedno
Lijepa pjesma! Svaka čast momci ! :)
Pjesmu treba odmah plasirati na Euroviziju. Najbolja pjesma koju sam cula do sada. Inace Ado i Tare, samo naprijed. Gazite hejtere, jos se vise trudite u inat njima. Uz vas sam!!!
kako vas nije stid pricati nesto ovim momcima , uradite nesto od vaseg zivota a da nije pljuvanje po ostalim ljudima onda dodjite i recite vase misljenje do tada je ono totalno bezvrijedno. Samo naprijed momci pjesma je (Y) !!!
Sranje, mogli su se i vjencat!
Boli nas kurac
Znati li netko hakovati fb profil potreban mi je samo email ?
Neko daje masne pare Klixu da promoviše razne anonimuse. Žalosno na šta je nekadašnji Sarajevo-x spao.
Vuku previše na raspale Elitne Odrede.