"Zvorničko kulturno ljeto"
0
Goran Bregović održao koncert u Zvorniku
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://kultura.idnes.cz/obrazem-bregovi-z-vltavy-zazpival-i-s-gottem-f37-/hudba.asp?c=A100728_082936_hudba_jaz da, da ....domet mu je Cacak, Sabac.... Licno ga ne volim ali neke stvari se ne mogu osporavati ...
NIJE JOS UMRO??????
KOLIKO PARA,TOLIKO I MUZIKE,KO IMA PARA ZA ORGANIZACIJU TAJ CE IMATI KONCERT BREGOVICA ! EKONOMIJA JE VRLO PROSTA STVAR ! A LOVA JE SVUGDJE MANJE -VISE ISTA ! ZAISTA NE VIDIM STO BI PARE LJUDI IZ ZVORNIKA,BILE MANJE VRIJEDNE,OD OVIH IZ GUZNOG CRIHJEVA
Da se nisi malo zeznuo, niko Bregovića, Neleta, a ni Čolića nije istjerao iz Sarajeva, mene su ISTJERALI IZ ZVORNIKA.
Vidi se po tvojoj \"pismenosti\" odakle si i ti, a i tvoji. Tek onda kada raščistiš sa sobom ko si i odakle si onda ćeš znati da stari bosanski gradovi nisu sela. Očigledno si \"pobrkao lončiće.\"
hajd nazad u skolu, pa kad se opismene onda ostavljaj komentare... Brega je mogao bez Zvornika, ali boze moj...
VELIKI UMJETNICI IMAJU KONCERTE I PRESTAVE,I IZLOZBE PO SVJETSKIM GRADOVIMA,A NE PO BOSANSKIM SELIMA KAO BREGOVIC
Svaka čast za koncert, prisustovao sam sinoć i pravo je bilo, to što ovi ovde komentarišu negativno i nije za čuđenje takvi su te isti i otjerali iz Sarajeva, kao i Čolu i Neleta ali nema veze, ti si car!
Imamo i Grka komentatora. Estradna kritičarka???
Jako inteligentan i nada sve kulturan komentar. Aferim.
hahaha..poslije Praga-Zvornik ?!?!Da ne povjerujes u kakvim sve selendrama nastupa..To sve govori o veličini..Miris novca je čudo,čudo jedno..A ovaj je na pare ko mlad majmun !čemu sve to-za pare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lova čini čuda !Ovo nije ni kasaba,ovo je selendra !Ako je Sarajevo kasaba,a jest,onda je ovo naseobina !Kad ce u Medjedju ili Gornju Maoču????Možda skupe vehabije pa da im malo zasvira,ako je halal muzika !Stvarno,ovaj mentol je dno dna !
\"zvornicko kulturno ljeto\" ja govana...
glede ovoga, Zvornik kasaba, užasno me nervira kada \"Sarajlijice\" potenciraju na tome kako su svi ostali gradovi u BiH kasabe, a Sarajevo grad. \"Možeš misliti\" odakle su ti mama i tata. Moji Boga mi svi iz \"kasabe\" pravi građani i intelektualci. Kompleksaš. Brega mi apsolutno nije drag, ali valjda ima pravo da pjeva i gdje drugo nego u \"metropoli\" .
Dok je konja , glupana i budala koji ga slušaju bit će i Bregovićevi koncerti puni !
haha napuni kosevo pa pjeva u zvorniku,dokaz je da smo mi seljaci a ne oni,ne moze jare i pare