Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vi poslije svi Bregovicu platite karte po 80KM na bijeloj tabiji i pricajte kako je to muzicar....Kusturica i muzika ko da mu je slon prrdno na uho
Kusturica emir ili slobodan kako vec isprdak izdajnicki nebitan lik
Nek zovnu i Neleta pa da budu "Tri šupka iz Sarajeva"
Bilo je takvih supaka najmanje 150 tisuca. Srecom ocistili smo grad ... ne bukvalno naravno jer imamo najprljaviji grad u regionu.
joj kako ga je kusturica ispljuvao gdje god je stigao, a sad se na plakatu (a mozda i u zbilji) smijulje jedan drugom. nema tu obraza, nema!!!
Bregovic je smece bez stida i obraza.Ko mu plati kartu ruka mu otpala.Smecar jedan bijedni.Majku bi prodao za pare.Obraz ne moze jer ga nikad nije ni imao.
Fuj smradovi cetnicki
mozdace i brega iti dodikov savjetnik
Odavno su oni mrtvi za raju. Sejo Sexon je za njih legenda bio i ostao
Sejo je institucija!
Ko je taj?!
Isto "bazde"!
Treba uciti of Brege. Ne muziku, vec marketing
Ne moze on bez četa pa kako god..
kakav god bio Kusturica kao covjek(za mene je 0) opet je veci umjetnik od bubaj corelija kojeg danas slusaju
Ne volim ga ali Kusta je najveci reditelj ovih prostora, mada je zadnji dobar film imao u proslom stoljecu
balije, hoćemo li ići na bregu aBd?
ko hoce nek slusa i uziva ako ima u cemu #,meni oba bez veze.
Sarajevo i BiH imaju: Kemala Hanjalica, Davorina Popovica, Mirzu Delibasica, Emerika Bluma, Safeta Susica, Edina Dzeku, Ademira Kenovica, Ivicu Osima...i mnoge koji su zivjeli i radili u Sarajevu; Tin Ujevic, Dusko Trifunovic, Mak Dizdar...ova dva folera, blefera, umjetnicka prevaranta i neznam kako da ih nazovem, mogu samo narusiti imidz grada Sarajeva i BiH.
dusko trifunovic je kidnuo ko i ova dvojica u majcicu serviju tako da je uljez u ovim nabrojanim
Cuj ademir kenovic?Uvijek bio potrcko,zanosio bregi,kusti i ostalima muda u krivini.Cak i bijednom Sanki Mesihovicu.
zanimljivo je da svako moze jahati po bošnji,uzimti mu zadnji dinar,ismijavati se,ponizavati,zvati ga militantima,teroristima,seljacima,,,,,,taj isti bošnjo ipak lize svimaa dupe....daj ba probudite se ljudi i razmislite malo.