Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li iko tužiti Merlina?
Merlin bar plati ljudima, kao i Joksimovic.
Pa citav ex yu rock je plagijat al ko ce tuzit nas kad smo ko kinezi sa automobilima hahahahahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svoje misljenje je izjavio i Dino Merlin: "Moje pjesme su bolje od orginala."
ma Dino je bog,samo ga treba dobro nasamarati na sred carsije i sve ce biti kao u pjesmi
Doslo vrijeme naplate, ili? Ne znam, nikada ga nisam nesto gotivila, upravo zbog plagijatorske naravi. :)
Jadnom kad sve ovo bude juce.. imat cu u banci milioncice..
neka neko i ovom kretenu dohaka.dovoljno nas je bombardovao svojom seljaci produkcijom,vrijeme je da plati,jer ovaj kreten nikom kafu nije platio a svugdje se ocesao i slagao lovu pod dusek,napokon,jer njega ce to da boli.
znaci combe rijesio dilemu ko krade pjesme :) hahaha https://www.youtube.com/watch?v=hpi4-caIyJI
I kaze neko da je on umjetnik. Pravi umjetnik to nikad ne bi uradio. Meni je Vlatko Stefanovski uvijek bolji bio. Da ne pricam za Arsena pokojnog.
Pogledajte sta je ovaj vlah rekao za Dinu Merlinu i tako indirektno uvrjedio sve bosance, pisite ovoj budali: http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/47463/nezadovoljan-vidic-merlin-kao-da-se-oblacio-u-dizni-sopu-ali-dobro-to-je-bosna http://www.prva.rs/web-tv/emisija/exkluziv/20091/exkluziv---21082015/60650/-ko-je-estradni-miki-maus.html
Pa Dino Merlin i jeste klaun,sta tu ima cudno,problem je u nama,mi placamo karte za usrane koncerte i njegovo pederisanje.
Pa bolan, jedan umjetnik mora biti poseban.... u pjevanju, stajlingu itd... A to sto si ti zahrdjali seljacina, to je tvoj problem...!!!!!!!!
Raja pa milion pjesama a samo 7 nota.
https://www.youtube.com/watch?v=DAcjV60RnRw
Uspavanka za Radmilu M.
nije me briga sta danas radi, znam da je vrhunski i pjevac i pjesnik
jel to hocete da izrazite sa svojim minusima da nije imao VRHUNSKE pjesme u Bijelom Dugmetu? Sada tako jednostavno pljujete po covjeku koji je toliko toga za nas stvovrio, pjesme koje cemo slusati jos ko zna koliko dugo?
Koliko bi bio duzan Sabanu Bajramovicu da je covjek ziv. Treba lopinu srozat do maximuma.
ZARADIO PREKO 7 MILIONA....LAHKO CE SAD DATI 1 MILION.....VAZDA JE KRAO ...BILO I OSTALO ....CIGO KO CIGO
Ma kakav pladijat, izaslo mu na san i on brzinski zapiso note ko i svi veliki umjetnici.
Goranće odsviro i ti svoje :-D
Ja ne znam da mu ijedna pjesma nije plagijat. A po ljigavosti je ispred bilo kojeg našeg političara. A konkurencija je prejaka...