Komentari (689)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo bojkotovat sve prekodrinsko, od ovih njihovih pevaljki pa do plazma keksa
Tacno ni ja ne kontam kako se bosnjaci pronadjose u njenom tvitu... E jedino ako se indetifikujete sa siptarima
@Zrinkomir Đesi škutorski srbo turčine
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Navijači Srbije u Beču tokom utakmice Srbija - Švicarska skandirali "Nož, žica, Srebrenica" Jel ove braniš, Goco? Ovakvih je bilo i po Bosni, a takođe i po Srbiji.
najela si se govana sada snosi posljedice postajanja omrazene osobe u vecem dijelu BiH. Ako budes una koncertu Marije, osim aplauza dobit ces zvizduke.
Goco ti ober Q.ya. I mama i baba su ti bile qye kad su takvo smece izrodile. Ne jedi se. To je OK.
Ne kune majka kurvu sto se kucala, vec sto se pravdala.. odje8i kujo..
Vala sad da kazes da si na Islam presla neces pjevat po BIH
Nije majka Muju karala sto se kocko’, vec sto se vadio’! 🤪
mami pjevaj ali po rs
Bojkotovat sve što dolazi preko Drine (posebno ove izmišljene pjevaljke i samo se pitam ko će joj doći u Sarajevo na koncert jedino možda dvije gice koje povede sa sobom iz Beograda) i najbolje bi bilo napravit kakav zid pa nek tamo pjeva svojim Srbima.....
Bojkotovat sve što dolazi preko Drine (posebno ove izmišljene pjevaljke i samo se pitam ko će joj doći u Sarajevo na koncert jedino možda dvije gice koje povede sa sobom iz Beograda) i najbolje bi bilo napravit kakav zid pa nek tamo pjeva svojim Srbima.....
Potreso bi te jedan uppercut.
Bez ovih nacionalistickih komentara molim,jel neko moze da mi objasni ko je Goca Trzan?Hvalaaaaa!
Nama je uvreda kada neko napise da smo srbi...ne nismo, mi smo bosnjaci, bosanci i hercegovci, mi se ponosimo nasim porijeklom. Da li si ti onda turkinja obzirom da je Turska vladala vise od 500 godina na podrucju Srbije?
Ja sam ovdje neutralan, nemoj me pogresno shvatiti, ali vi ste promijenili vjeru za vrijeme Turaka u tursku, a ona nije.
Dua Lipa najljepsa zena na estradi uhhh
Goca vaka, Goca naka... a svi bi joj ga dali priznajte 😂
Ona se iznenadila , mi smo nju šokirali .....
Srbi i Hrvati su se u BiH poceli pominjati tek krajem 19. i pocetkom 20. vijeka, do tada su bili pravoslavni i katolicki Bosnjani. A prije dolaska Turaka u Bosni je postojala samo crkva Bosanska. Kurvetino, trebas malo edukacije.
bosnajci su veliki nacionalisti i sovinisti.....a pojavom islamske deklaracije pokazali su svoje pravo lice i preko noci postali islamisti....svako u evropi zana da sav terorizam potice od bosanskih muslimana....cak ni siptari nisu toliko ukljuceni u selefizam i terorizam....
Dvjesto godina unatrag, pojam nacionalnosti u danasnjem smislu nije ni postojao. Samo teritorijalna, drzavna pripadnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)