Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strava u Beogradu - vijori se bosanska zastava!
Sigurno Dodik!
@nalix nije Bora Corbanac nikakav roker, on je obicni SMRDO i propali ALKOS bez prebijene pare, sav ofucan, isfrustriran i olinjao ;))
@AKADEMIK - Ali ima dobre pjesme, a to sto je supak i sto sere mimo tih pjesama je druga prica
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
XCujte sabani sta je muzika
Blog o drzavi Bosni i Hercegovini (Historija, ljepote i sve generalno vezano za nju). http://adnanzmaj.wordpress.com Naziv ne mogu da mijenjam nazalost, ali bitan je sadrzaj :)
Odlican koncert, odlicna raja i tamo i ovdje medu komentarima, pozdrav svima ! :)
"JEL' TO MOGUĆE: Armija BiH je gađala Markale!?" http://dnevno.ba/vijesti/bih/101157-jel-to-moguce-armija-bih-je-gadala-markale.html
nije ovo nasa zastava ovo je dejtonka nasa zastava su ljiljani zlatni
Sad ce ga prozvati pa ce morati da se izvine da nije znao kakva je ta zastava i sta je to i kako se to nosi. Ko Sergej Trifunovic. S tim da ce ga napasti i Bosanci jer ju je okrenuo naopacke.
Ukratko: nije se rodio ko je narodu ugodio :)
Papak je papak, pa da ode na ne znam ti koji koncert. Čuj otić na koncert ovakve grupe sa zastavom države i natpisom sela iz kog dolazi. Ne radi se to ni na koridama. FB, poprište rata glupostima i seljaklucima. Ljudima dodatna inspiracija da se potrude da zaoru u dubinu papanštine i daljinu besmisla. Bar su ostali na koncertu bili ok i nisu odreagovali na ovu "provokaciju opakom zastavom".
Zašto je papak? Jesi li ikada išao na koncert van BiH? Jesi li bar gledao na TV neki koncert van BiH? Ti kada odeš iz Bosne prestaješ biti Bosanac, šta li?
Bio jednom jedan koncert u Sarajevu, s obezbjedjenjem kao da papa dolazi, i izvjestaj jedan s tog koncerta, evo dio ovdje: "Ipak pred sam koncert, 7. februara se trazila karta vise, mada je cijena pred vratima Skenderije dostigla visinu od 100 DM, okruglo. Dvorana je bila puna i Djole je docekan ogromnim aplauzom odusevljene publike i skandiranjem "Djole, Djole!" Jedna grupa je dosla na koncert iz Splita i postavila poster sa tekstom "I na kraj svita, mi iz Splita!", a Djoletu se javila i jedna grupa iz Omislja. Djole se zacudio otkuda su ovi potegli! ali je sa sjetom ponovio recenicu koju smo i ranije culi "Ja sam najveci gubitnik u ovom ratu. Izgubio sam tolike gradove..Kada cu ja opet otici u Split da odrzim koncert? Sve su mi uzeli, ali mi nisu mogli uzeti jedno, vas, publiku!" Publika nije imala strpljenja da saslusa uvodni govor predstavnika organizatora, UNHCR-a (vec nam je odavno dosta UNHCR-a i ostalih medjunarodnih organizacija), nego ga je prekidala, pozivajuci Djoleta"
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ovo sad vijest kao kad je Crvena Armija okacila sovjetsku zastavu na Rajhstag. Zasto bi nekome u Beogradu smetala zastava BiH na koncertu? Ako mogu engleske, americke i ne znam ni ja kakve, zast ne bi mogla i BiH?
tek ce biti suzivota kad se bude Srpska zastava viorila u Sarajevu i Zagrebu i obrnuto. pa sad recite da su Srbi netolerantni
Kad i Njemacka zastava u Izraelu.
Pa zastava Srbije se vijori u Sarajevu, u cemu je problem?
haha ovo ja pričam godinama Rokeri su raja najveća. hajd na turbo folk koncertu u Beogradu iznesi našu zastavu :D
Ima svugdje budala. No rock ima prednosti nad nekim drugim muzickim zanrovima. Ako ima teksta, mora imati nekog smisla (a ne biti ponavljanje jedne fraze dok "svira" ritam masina). Ako nema teksta muzika mora biti dovoljno kvalitetna da zadrzi interes punoj sali ljudi koji se guraju, tj. ne sjede mirno slusajuci koncertnog pijanistu niti djipaju uz pomenutu ritam masinu u diskoteci. Uz to, opet za razliku od nekih drugih zanrova, iole kvalitetan rock od izvodjaca zahtijeva poznavanje i sviranja instrumenata i klasicno muzicko obrazovanje i poznavanje nota. Ni za narodnjak ni za rave ne moras znati note ni za koji kraj se drzi gitara a ni harmonika. Takodje, na ovim prostorima, za poznavanje klasika zanra neophodno je poznavanje stranih jezika. Bar minimalno. Uz sve to, Deep Purple koncert je danas koncert za malo stariju, "manje impulsivnu", raju.
nije ovo više zastava BIH , promijenio INcko Petričevu odluku , kaže ne sviđa mu se ni malo , nametnuo je novu zastavu , nisam gledao ,ali sam čuo da ima kružića i kockica
los LSD,sta li ;-) ?
Hehe poturice dodale Dejtonsku zastavu..Treba imat muda pa dodati ovu balijsku..
poturice ti se poturile pod materom,pa joj dodaju balijski non-stop...
-Kako do Ustavne parlamentarne monarhije? (ili: zašto je traženje povratka RBiH prevara) https://www.facebook.com/notes/bosanska-kraljevska-porodica/kako-do-ustavne-parlamentarne-monarhije-ili-za%C5%A1to-je-tra%C5%BEenje-povratka-rbih-prev/644853458884184 bosnianroyalfamily.org
Hajd idi ubij se molim te, reci svom "kralju" da je u barem na balkanu davno prošlo vrijeme kada su kraljevi živjeli na račun građana, mrš!