Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kopira Marchella
Ko se nije borio sa anksioznošću nikad neće shvatiti ovu pjesmu
Izlapio i ti moj Frenkie. Slabo. Dosadno. Repetativno.
Frenki ima li tramala na revers, a?
Frenki buraz ti si jako dobro počeo,prvi albumi od odličnog CD-a preko dosta do Povratka cigana su prejaki hardcore rep,to naravno dok ti je Edo pisao tekstove i radio produkciju kasnije kad si sam počeo samo se pokazalo kakav si krš iskreno da si ostao sa njim bio bi Balkanski Method Man.A Edo te je napustio jer si u FM Jam počeo dovoditi ove mahalske shiisha repere.
Frenkie je kralj nema šta,ali ovih nekakvih repera na FMu samo izlaze ko na traci.
Nije Frenki ništa bolji od Jale,Bube,Raste i ostalih papaka on samo komercijalu na drugi način izvodi,nekad bio mali od Ede sad mali od gucci mane-a.Pa svaki hit mu je Edo napisao i producirao od Betona Bosne,Gurbeta,Mr.Policeman,Izgubljeni snovi,hajmo ih rušit' itd.
Nadine je sjajna!
psiha je čudo