Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovdje je prvi, krajnji i jedini cilj promovisat Tuborg, kakav crna obrada i kaveri
Covjek koji 20 godina ponavlja "hajmp ih rusit"
Ma na zor i loše, na nivou haustorskih repera. Ni ritma ni melodije, samo naglabanje nekih kvazi-rima.
Frenk the tenk.
odgovor ovim bubašima i korelašimagama, iskreno da nema text-a na njihovim pjesmama mislio bi da pjevaju na albanskom ili slovenskom jer svaku treću prepoznam kao neku rjeć.
Drag mi je Frenkie, dobar je momak, ali nikad mi nisu lezale njegove pjesme. Vec je dugo na sceni i ima solidnih tekstova, ali kada ga poredis sa Edom Maajkom, stvarno ovo njegovo bezveze zvuci. Uzmite neku noviju Edinu stvar npr. "Otrov" sa Dinom Saranom, koja je jedna od najboljih Edinih pjesama, gdje tacno vidis kako je sazrio kao umjetnik i poredite sa bilo kojim Frenkievim tekstom...ogromna razlika.
Losa... Skroz losa...
šta je klix čekate da vam jala i buba plate da objavite članak o njima, kakvi ste vi novinari ako će vam neko plaćati da objavljujete vijesti, haj uzeli ste dosta para od sff pa možete objavljivati članke o frenkiju dzaba, ionako je kokuz
kada ostaneš bez Maajke, ni pjesma nema smisla...
Mozemo slobodno reci, najduza reklama ever ...
Bilo je nekad nesto u ovom covjeku i propao je brutalno
Sta je on ovde obradio. Sve sto valja u pjesmi cura je odpjevala