Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini koji još nisu izdali dobar rep!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
@ChrisRone realno dje ce ko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Scena na kojoj su oni autotuneri bradonja SDA Brat i Buba Smorelli neki faktori, sve dovoljno govori. Kakva crna alternativna kultura? Nikad vide dzibera i dziberki nije bilo. Kompleksasi na svakom koraku. Samo selfiji po instagramu sa flasama na stolu, sve naroljano, izbrijano, nabildano, utegnuto, napumpano. Drustvo primitivaca, bilo i ostalo
jala i buba nisu reperi, oni su turbofolk
Citam komentare i vristim znaci drecim AHAHAHHAHAHAH dal ste reralniii
u stilu nadealista...aaaa kulture...ne mo's proci ulicom od kulture. Salu na stranu....sta je to alternativna kultura? nemam nista protiv momaka, neka rade sto ih cini srecnim...ali ovaj pojam alternativna kultura mi para usi. Cemu je ona alternativa? prije je ovo prosto samo nekakav izrazaj...socioloska pojava a ne kultura
Mlaćenje prazne slame...kultura treba da se vrati u institucije,ali politika je korov sa najdubljim korjenjem,...ali jbo ti nas,bolje nismo ni zaslužili...!!!
Da se neshto nazove alternativa, onda mora postojati i neshto shto je main stream, a kod nas ne postoji main stream. Dakle, "alternativna kulutura" kao jedina je ustvari main stream.
Pa jedina kultura u BIH je alternativna kultura.
najlošiji ikad, direktni krivci što je alternativna scena mrtva, a još su gori šatro alternativci iz sarajeva, koji im ližu pakaš, treba vas streljat, jer zbog vas u sa nema ništa osim tamburica
Prisjetimo se, Frenki je za Dinu Merlina odrepao "kako i mi imamo svog Thompsona zove se Dino Merlin". Sasma dovoljno za ne slušati nadalje rep, a ni glazbu generalno kao takovu.
Roberta Prosinečkog je birala cijela BiH (Sarajevo, Velež, Čelik, Sloboda, Jedinstvo i mnogi drugi). Ukratko, svi osim malog želje i njegovih sportskih portala koji ovih dana vrše neviđenu kampanju da postave babinog sina za selektora BiH. Inače, pozdrav Frenkie-ju.
Ovo smeće se nemože muzikom zvat,prije bi ga mogli nazvat....monolog za retardirane......zakonom zabraniti i uništiti sve tragove .
odnos minusa i pluseva daje odgovor na strukturu mozgova u bih
@zeleniiiii 6 pametnih i 16 retardiranih
Jaki i jedini koji su odani repu.
“Generalno, situacija je takva da možemo puno bolje, a mi smo čak, kao društvo, napravili korak unazad. Nadamo se da ćemo u narednom periodu prvenstveno poraditi na sebi jer samo tako radimo i na društvenoj situaciji. Zato i bh. građanima želimo da se malo osvrnu oko sebe i ne traže krivca u drugom", rekli su.”
BRAVOOOOOO za muziku, za dostojanstvo, za svaku igovorenu rijec u intervjuu
Rokamo mikrofon, verbalni um, Frenkie, Baby Dooks, cunami, tajfun. I nije bitno da li je lipanj ili jun', Frenkie, Baby Dooks, cunami, tajfun.
wow, odoh odma kupit album
hip hop nema veze sa alternativom, cak stavise dio je vec dosadnog mainstrema i dio je komercijalne scene.........ako ni ovi "izvođači" ne znaju kojem žanru pripada ono što rade onda nam je scena stvarno osuđena na propast......
dobri su al Stoka je kralj