Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto me sada trazis pored njih toliko gde si bila kad sam bio niko kako da ti verujem sada kad sam neko pa da s tobom delim ono sto sam stek'o .....
Super Frenike
Vala stvar je bomba.. Ne znam sta vi kenjate..
Icemo na jalu.... mnogo toga receno!
dobra pjesma
Ma ne bi ona ni sada htjela, samo vam se ucinilo pa si dizete cijenu! I malo promjenite stil, dosadili ste. Svaka vam pjesma ista!
Sta sa tim silikonkama?! Ne mozete sa njima ni bez njih. Spot malo bolji od spota Seje Boya.
https://www.youtube.com/watch?v=_CL6n0FJZpk
Inace pjesma je go penis. Bio je klise kad je Parni valjak objavio "Neda" 1980. 39 godina kasnije lokalni "autori" i dalje tapkaju u mjestu.. Bolje bi ga buba kureli napravio ako mogu biti iskren..
Insekt ima bolje tekstove ali puno mrmlja kad pjeva jedva se razumije .
Svaka cast Frenkiju Kontri jedini pravi reperi u BiH,bravo samo tako nastavite...btw kcerkice su mu preslatke!
Jesu ovo snimali za vrijeme putovanja u Tokijo?
Vidi fakat jesu, jbt ko da su na Mars otisli