Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREJAKO!!! DOBAR SPOJ, ZANIMLJIV, ZAISTA. KONACNO NESTO STO MOGU SLUSATI I SLUSATI I SLUSATI... A ODRON, TO STO PITAS JEL IMAMOVIC DERPE, JESI LI MU TO MUSTERIJA? I STA SIMBOLIZIRA STOLICA? PA I DA TI OBJASNIM, NE BI SHVATIO, VJERUJ.
Zaista,obar,zanimljiv,i,najbolji,spoj,repa,i,sevdaha,svaka,čast,Frenki,Adnane,Hamidoviću,I,Damiru,Imamoviću.,za,ovu,pjesmu,koja,je,snimana,u,Tuzli,pored,stare,kuće.
Bice trasu clanak o novom albumu Mitra Mirica i duet Seke Aleksic i onog Lukasa pa ce te moci svi da se zadovoljite dobrom mjuzom i odlicnim stihovima !
Super stvar, nekom valja nekom ne valja. Meni je strasna. love this thing!
sranje sa ovim damirom
frenkie 0 za ovo ;)
Bolje je Frenkiju nek suti, a pusti Damira da pjeva
Ni meni se ne svidja, pa sta sad..nisam umjetnik kako neko rece, koje olaksanje onda.. Za Damira inace samo rijeci hvale, al ovaj tekst Frenkia nisam mogo istrpit do kraja stvarno, sto ne znaci da mi se ne svidja ova ideja saradnje, samo ne znam koliko je ona u ovom slucaju uspjela.
pa o ukusima se ne raspravlja... kome se svidja nek\' slusa. Tako jednostavno.
Ne volim komentarisati tudji rad jer ako nesto komentarises ili kritikujes brate bujrum pa napravi bolje, medjutim fakat mi nije jasno sto svi hvale ovog imamovica. Decko je izgleda ok,slusao sam mu i emisije na (EFM-u mislim) koje su skroz ok, ima covjek uho za dobru mjuzu ali njegove stvari i pjevanje su mi jednostavno lose....
Bez\'eze tekst i rijeci... Da nema Damira i njegovog glasa (cuj neko napisa \"pjeva k\'o jarac!?\" Ljakse!) i pjesma bi bez\'eze bila.
Frenkie kao da je napravio pjesmu za nekog teškog turbo-folkera... Uzas! A kad Damir pjeva, kao i obicno, sa tim svojim krompirom u grlu (to nije ni s od sevdalinke), sve mi djeluje kao dobar purgativ... Dakle, za povratiti. @ je u pravu. Mi smo jedan nekritican narod: kad nešto dodje iz vana (na Mess-u ili SFF) mi plješcemo i padamo u trans, ma kakvo g.... bila predstava ili film), kad je nešto naše - mi opet isto (\"joooj, niko k\'o mi, Bosanci)... Hocemo li mi konacno nešto procijeniti kako treba i iskreno reci: ljudi, ovo ne valja, ne valja... ma ko da je radio...
Frenkie jos jednom pokazao da nema blage o pisanju teksta. Flow karina, nidje veze. Snimio si jedan album da valja i to ne znam jesul bili Edini il tvoji tekstovi, sve ostalo ti je karina.
nek vam valja insomnia...!
nerviram se zato sto cim neko uspije u ovoj nasoj drzavi odmah je narkoman,peder,guzonjin sin i sl.doduse ima i takvih,ali jadno je da tudji rad,trud i na kraju krajeva uspijeh podcjenjujemo i blatimo.nisam nista loshe mislio,izvini brate za psovku,pozdrav
Nije ni cudo sto nam je kako nam je u dragoj BiH kad se osporava kvalitat a seljaklik ma kakav bio dolazi do izrazaja bio to gradski ili ruralni. Pjesma je ok a onima koji je osporavaju aferim. Mi smo tako cudan narod da bog sacuva i sakloni