Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta god radili, volio bih vidjetio ovog boga jos jednom na bini
Tebi je krivo što ti nisi musliman pa zato pokušavaš sam sebi da prikažeš muslimane što gorima kako bi lakše podnio svoj jad.
@@nusret jesam djede i hajvanu, jesam ali i muslimani u cijeloj našoj lijepoj
Tablete sine, tablete si zaboravio uzeti jutros.
ja svima vičem da se mi srbi i hrvati i pomuslimanjeni srbi i hrvati u BiH, ujedinimo u super-svjetsku silu i da počnemo prkositi masonima, hiluminatima, iluminatima, ameriki kao takvoj, iranu, afganistanu, kini, australiji, njemačkoj, izraelu, francuskoj, britaniji, rusiji, kurdistanu, venecueli, argentini, meksiku, kanadi, japanu, mongoliji, vijetnamu, indiji, arapskim državicama, kubi, ali da ostanemo u jedinstvu i prijateljskim odnosima sa sjevernom korejom, i da zajedno kao takvi vladamo svijetom pod mottom: \"srbija od nju yorka do japana preko svijeta i dunjaluka\" :D pod zastavom muhammeda i bogumila iz svj. koreje.
ne znam za vas ostale al meni je ovo morbidno
DERPIĆ
ce ovako pokusati da ozive cetalja drazu, pa da raskosno na mitinzima pokazu svoje krezave zube XD neka sreviju preimunuju u krezavistan XD
Sta ste vas dvoje, ljubomorni na americku tehnologiju....i vi bi da možete!
masonske p.izdarije vjerovatno ce koristiti istu tehnologiju i za reziranje dolaska vanzemaljaca zivi bili pa vidjeli
pa kaže se da će anti-krist, anti-hrist, dedžal, anti-dževad moći oživljavati mrtve ljude, i eto uspjeva da ih oživi it is known