Proteklog vikenda
34

Fotografije govore više od hiljadu riječi: Berin Buturović "zapalio" atmosferu u Aquarius Vilsu

Sprema se uzbudljiv završni oktobarski vikend u Aquarius Vilsu
Sprema se uzbudljiv završni oktobarski vikend u Aquarius Vilsu
Protekli vikend u poznatom sarajevskom restoran-klubu Aquarius Vilsu protekao je u fantastičnoj atmosferi za koju se, između ostalog, pobrinuo muzičar Berin Buturović. Istovremeno, klub najavljuje i sjajan završni vikend u oktobru.

Prva pomisao kada čujete termin "Institucija" asocira na nešto vrlo ozbiljno, provjereno i bez greške. Upravo jedan takav muzički duo nastupiti će u subotu 28. oktobra na live sceni Aquarius Vilsa.

Premijerno za publiku ovog kultnog sarajevskog restoran-kluba zajedno nastupaju Lana Hamza i Momir Bogdanović. Lana Hamza je jedna od najpoznatijih klupskih pjevačica, sinonim za kvaliteti, moderan zvuk i odličan provod, dok Momir Bogdanović, zavidnih vokalnih kvaliteta i originalnosti u izvođenju poznatih hitova sa energičnim nastupom, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovaj fantastični duo je proteklih godina često nastupa zajedno te su odličnu saradnju odlučili krunisati imenom Institucija.

Institucija u Aquarius Vilsu
Institucija u Aquarius Vilsu

Aquarius Vils je proteklog petka bio centar muzičkih dešavanja u Sarajevu. Kao što se to i očekivalo, nakon što su ulaznice za nastup Berina Buturovića rasprodane u samo nekoliko sati nakon najave njegovog nastupa, atmosfera je bila fantastična.

Berin Buturović u Aquarius Vilsu
Berin Buturović u Aquarius Vilsu

Prisutna publika je do dugo u noć uživala uz poznate hitove domaće muzike, a sve je prošlo onako kako nas je menadžment Aquarius Vilsa i naučio - savršeno. Samo mali dio atmosfere pogledajte u videoisječku, ali i galeriji fotografija.

Protekla subota je bila rezervisana za bend Pandury koji je još jednom dokazao i potvrdio činjenicu da se radi o jednom od najtraženijih klupskih bendova u Sarajevu. Ovu mladu muzičku ekipu možete poslušati ponovo na live stageu u petak 27. oktobra u sklopu "Friday Live Stage" događaja u Aquarius Vilsu.

Pandury u Aquarius Vilsu
Pandury u Aquarius Vilsu

Vikend nastupi koji su pred nama biti će praćeni nastupom DJ Mahir Beathouse koji je zadužen za zagrijavanje tačnije warm-up nastup i počinje u 21 sat.

DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu
DJ Mahir Beathouse u Aquarius Vilsu

Važno je napomenuti da od oktobra mjeseca Aquarius Vils nedjeljom radi do 23 sata.

Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885

  • Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata
  • Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati.

Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila.

Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine